[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
我地睇既FB IG 同佢睇既唔同
佢一開成版都係黑人大猩猩
係唔會明你果啲咩beauty standard
而且如果佢地見到FB IG TIKTOK 多大波妹
就更加變埋理據
話就係因為你地呢啲咁既「創作者」成日畫到啲女咁大波
令男人成日都想追求靚女好身材既女人
啲女人為左迎合男人或者係想模仿呢種創作出來既常規先會去減肥化妝,冇哂個人特色
social media 多大波妹就係因為啲戲同啲game
嗰個係果,你鍾意既野先係因
所以就係要搞鳩你
呢啲論述我睇左幾百次
有咩想駁啲女權撚我直頭可以變做BOT 即刻駁嘴
啲女拳九成都係自己又肥又豬又西先會咁仇視啲傳統審美
要Spin 到自己個樣都係美麗

例子可以參考karen
伊娃聲線太尖,聽佢講韓文,有時誤以為佢講緊普通話
邊隻有日語中字?
咩版都得,只希望可以正常價入手
好驚太搶手買唔到
其實佢冇講錯but so what?
女人鐘意肌肉都唔見得男人一定要操肌去取悅你架喎
而家d女鐘意kpop韓劇唔通又屌韓國迫到男人個個要剪佢地d頭又要整容冇哂特色?
根本就係d濕鳩女人又想吸引男人又唔肯唔肯改變自己
然後又唔肯放棄吸引男人呢樣野
就想改變男人既審美等自己有得玩
男人就冇咁戇鳩,毒撚咪毒撚
冇女咪返屋企打機最多咪呻下屌下女人戇鳩
唔會搞咁多戇鳩野迫人用毒撚做主角
男人唔會逼人用毒撚做主角
男人會自己寫故事,然後用毒撚做主角
而家啲異世界唔撚毒果啲都冇得做主角
越毒果啲穿越完就越多女下下都精盡人亡咁
我地的確係用左自己既agenda 去創作
只係冇逼人認同接受毒撚係有吸引力咁解
見到有啲網有得買,百幾蚊一隻
日版
港版得韓/英中字
黑膠封面真係好正 冇聽黑膠但想要隻收藏
仲未玩demo版,呢幾日玩,本身冇玩開咁需要技術嘅game,驚係咁死
玩story mode 伸利 手殘 玩緊story mode
好,試吓先
唔好成日諗住擋 劈佢就啱㗎啦 狂死裡劈
死咗有得復活同埋會補藥比你
劈佢老母
依啲驚架國聲優最傳神,但架版會河蟹斷肢出血,唔想影響體驗就焗住買左國際版
但係睇到日本人玩demo既gameplay又唔覺
Lm
買日版太多工序
好撚心佢啦今時今日仲搞d咁既野
人地日本好多game都唔分啦
真心有啲興趣
宜家反而苦惱緊買實體定數位版
啱啱落街訂先知碟得正常版
豪華版一定要喺ps store買
想要埋豪華版個skin又想要隻碟
我入咗日數位豪華版+ 中文碟
ACG配音依樣野,按慣例日本聲優配會高幾班,尤其是大牌果班
rich到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞