[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
咁多人中係咪全部都報左有game 既都中?
我報無game
冇game去黎做咩
佢廳該係有game優先
冇人報名先俾冇game既人
第一次去呢啲活動有咩要注意
當時誠實講左未訂,依家訂左
睇trailer Eve 之後應該會隨劇情變到多啲表情感情無咁膠
https://youtu.be/lURBM0Mgtes?si=mBlxwk8EIdS93raN
Sony真係出盡力宣傳
好期待
有人幫手炒話題,sony都唔係on9既,仲要係獨佔game
食住個勢出多幾條宣傳都好正常
我都覺得係咁
trailer入面啲對白show咗eve似係無感情嘅殺戮機器
佢唔知仇恨嘅來源,淨係知要消滅對方
呢d先係game
隻game變左傳統gamer vs woke撚既表態
點都買架喇, 最好大賣.
一黎激死班woke撚, 二黎比d廠商知邊個先係真金白銀比錢買game果個.
根本woke文化就係一門生意, 當生意人知道呢樣野根本無商業價值時自然會重新考慮仲洗唔洗聽DEI支笛.
睇reddit已經有人有實體版碟
其實近年d商家先開始醒 woke只係幫你贏個名 但為woke而woke 放棄樣產品嘅本質 最後消費者都係唔會埋單 得d場邊woke撚拍手
Marvel其實就係一個好例子
戲唔駛講啦 女權隊長扑直
game黎講 gg俠叫做好玩先蓋過mj變肥婆嘅爭議
而gow 本來阿仔條女都俾人嘈話樣衰 但起碼佢唔係主角 game又好玩先叫瑕不掩瑜
依家仲繼續woke落去嘅 就擺到明係間公司marketing 唔知target customer 係咩人 要成班炒晒佢
聽講歐美個邊開始轉緊風

班撚樣左膠扼左咁多年飯係都係時間要還
寫評論果啲收到好耐啦
呢隻唔知衝白金難唔難,trophy list 有三個ending、一堆收集
Haters 唔見晒嘅
GOW 條黑妹霸咗成個鐘主線content 比人屌到上天

GG俠條黑妹起碼叫支線同無咁長先無屌得咁大力
有偷跑未
今晚評測解禁
應該陸續會有好多劇透撚出現
想親身體驗嘅自己睇路
好彩冇難度獎盃
通常都係早一日姐,好少見早兩日喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞