[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
D人試左啦 20-25個鐘完一周目
兩個結局
trophies個到實有個盃要你玩多次先解到
三個結局,唔用save load 大法理論上就三次
香港罪大管唔到水貨,正如ps portal ,甚至ps主機都係,香港罪大睇住班水貨商賣通街一樣管唔到。
所有日本金融野都要日本電話認證,幾年前已經係咁。 所以先建議日森買點數算

The worst thing about Stellar Blade is that if I ever had any semblance of interest in the story, characters or narrative, this was promptly stamped out due to the egregious levels of hyper-sexualisation of EVE. Oh, someone is telling us a story about how the world got destroyed? Well, EVE is standing there in a revealing bunny suit, giving these emotional reactions and trying to make you care about what happens, and it just doesn’t work. Throw in a smattering of weird camera angles and jiggle physics and you’ll realise that Stellar Blade exists as a fan service game.

On9
邊到有水貨現貨
呢隻同當年MH 一樣個個唔要行貨想買日本水貨
即係佢自己都覺得D身材同衣著好吸引啦
如果係傷殘變性黑人肥婆就可以將精神集中響故事度了, 條友另類歧視
邊度有日版買
由阿項生個年代起行貨派貨哩D佢地就管得好嚴
焗人想早d玩就要買digital
我之前以為 HARD R = rape / retard,
有 D 美國佬有人問佢都答唔出係咩意思...
可能同義,但 HARD R 咁鬼曲折, 個人用無壓力就叫番 NIGGA NIGGER .
買左日版碟
如果遲下有DLC係咪DL唔到
我自己只會買日版水貨,對我就冇影響,portal 我都差唔多玩左半年,日森頭水貨

日森app 已經通知我隻game 已出貨
開個日本psn 去download
如果買日版碟
遲下有DLC係咪DL唔到
https://www.ptt.cc/bbs/PlayStation/M.1462509857.A.033.html

我以前係用呢個方法,咁應該改左好耐
我個ac到而家都未認證過電話
(應該話認證唔到)
有無日版實體
FF7 re 其實都已經和諧左,
你有無見過泳衣全部都唔係三點式,
下身係著褲?
就算有幾個真係著左三點式都好,
都要搵條裙去遮住
IGN 7分
好多人留言屌佢哋

Gamespot 比8分
又有花生
幾好
日馬 ship 左
得英韓勁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞