[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
多數都無 如果佢產量少嘅話
你掉撚轉左下話
你而家用三千幾蚊砌到部電腦可以玩到PS5 咁既效能咩
執二手都未必得啦
而且以而家老黃啲卡咁既性能咁既價錢
你要學PS5 咁去到1440P 浮動60
三千幾蚊你淨係張display 都買唔撚到啦
PC 就越來越撚唔抵
電腦用來做其他野有需要既話砌部靚仔文書機+PS5/XBOX 係你能夠用最少錢得到最好畫質既方法,你自己篤下計數機都計到啦
bayonetta 3玩過就知隻game一開始係機能要求預大咗
好明顯睇到switch唔夠力,自然有人想佢出其他機
其實switch行第2集都係啱啱好,唔知點解咁大想頭
點會唔同,Slim 都可以遲人成個月,香港又唔係重要市場,如果唔夠貨咪唔俾你。
如果講緊pc budget度加3000係打到機嘅
不過ps5好過ps4個代好多,當年ps4出個陣真係可以一部3000蚊電腦做到一樣機能
你拎Slim講好過拎portal講
班鬼佬太天真,以為嘈白金就得,所以神谷一話叫佢哋搵老任班人咪即刻收聲,老任唔會放行
但又咁講 2000機香港快過部份歐洲國家 有啲仲賣緊舊版
冇分別, 香港個垃圾代理根本冇權, 日本想幾時俾你咪俾你
分別就係slim出左 portal仲未有
咪係睇日本班老細幾時俾你, 佢覺得你市場重要嘅咁咪俾你首發都得
我哋香港背靠強大嘅祖國 唔使擔心 Pro就算無首發 第二批都應該到
賣弄色情
直接玩h game 唔好
上面slim 記得重快過香港有貨
問題唔在ps4 咁係因為當年嘅pc spec平 時代已經完全唔同曬 今日嘅pc同當年pc兩個維度產品
清可以執條3000蚊list 玩到dd2 30fps up嗎?
Ps7應該有嘅 有ps7再算啦
你句野岩啊
但係建基於冇pc又冇ps5先成立
如果我有部pc 咁我做咩要用多3000蚊買ps玩dd2

而且同我講冇用,因為我係想玩就會買既人
lm
岩岩先下載demo

見到兩條女好感動,根本應該係業界標準嚟
終於parry 得哂5連爪
得迅紫ok 主角膠到
睇返啲訪問同啲片, 仲有Demo 個頭目挑戰
eve 應該係專登整到佢咁膠
之後慢慢隨住劇情變得有血有肉
塊臉膠 關內心有血有肉咩事 不過係都好既
啲表情都會隨住劇情變得無咁膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞