[PS5] Stellar Blade 劍星(2) 4月26日發售

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
嗰啲算啦,我pc + ps雙修
真係想玩嘅一早買咗ps5 啦
Ps5 又唔係貴
買張display卡都買唔到
咪係 , 依家買過光污染水冷都去到2K
又唔可以咁講
公平啲講 PS5係真係貴 而且功能得打機咁
其實係愈黎愈唔抵玩
成隻手斬甩左出黎都無河蟹到,
我諗唔會再有其他野河蟹掛
【PS5《劍星》遊戲發售紀念活動 - 與人氣啦啦隊成員「李多慧」見面】

特邀參與於 4 ▪️ 27 (六) 舉行粉絲見面會慶祝PS5獨佔遊戲《劍星》正式推出!

🧡台灣人氣啦啦隊成員李多慧 & 達哥作活動特別嘉賓
⇒ 現場作精彩遊戲示範及大送豐富活動限定禮物🎁

🔗名額先到先得 ⇒ 立即報名:https://bit.ly/SB_eventHK
(參閱活動條款 │ 4月21日截止報名)

【活動詳情】《劍星》香港發售紀念見面會:
https://bit.ly/SBevent_BlogHK
有機會變綠色血
已報
到時達哥係咪要用裸skin打demo隻boss
歐美GAME 唔知點解好多明明係專業VOICE ACTOR配
但係聽落好「棒讀」FEEL
又唔好咁講
出PC版的確多好多好處既
可以4k stable 60fps + mod 係會爽d既, 同埋PC可以做到既野係多d

如果PC同PS5版一齊出我都想買PC版, 利申, 有ps5 + 4090
咁依個我係同意嘅
但係你純粹係想玩到嘅話
ps5 真係冇投訴
咁人地講明獨佔
未有schedule會幾時出移植
日日係到問有咩意思
想玩又唔出機 日日係到望梅止渴
想玩咪課金console
唔想課咪等到有移植為至

隻game未出就日日問幾時移植
狗公日日煩鳩d女有咩分別
理佢地做咩啫
好撚多ps5 hater入曬黎
李多慧
諗起bayonetta 3 switch 獨佔
D友煩到白金嗰邊(唔記得係唔係神谷)覆左一次話隻GAME老任出資,跨唔跨平台係老任話事唔到佢地話。
唔多覺
上個post 咪sonic一個
上面果位巴打都係呻下無得玩姐
體諒下
其實唔止3集,神谷以前直頭𨳒班人,叫佢地唔滿意可以去老任度嘈,成班人即收聲

其實所有獨佔遊戲只有一邊係唔會成事,一定係兩間公司都agree , shift up 已經講明多得罪大支援先出到依家嘅版本,罪大支援嘅回報自然係獨佔, 雙方win win , 完全係商業決定,嘈都冇意思
呢啲未到hater啦
只係偏向用PC打機嘅玩家
係咪要ps+會員同訂咗game先可以報名?
其實砌得起pc
買多部ps5都好濕碎姐
想玩咪買囉
7. 優先獲選出席資格人士出席活動時,會被要求出示預購遊戲之證明,例如:實體遊戲店單據或PlayStation Store預購確認電郵等。如無法提供,SIEH有權拒絕該人士入場。
game鋪留左game 估佢唔計訂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞