【直播】撚樣強鳩遊 五十日 九個國家:杜拜 土庫曼 埃及 黎巴嫩 敍利亞 阿根廷 英國 烏茲別克 土耳其

241 回覆
112 Like 5 Dislike
好肯定係中國高鐵嚟,因為架車入面都幾多簡體字
係啊女大學生著紅色校服,中小學著綠色,男嘅大學生就要著老西
大學生都要著校服 慘呀
唯有苦笑 唔駛日日煩著咩衫
Russian Bazaar有咩咁特別 唔畀人影相
搞到被刪相
遊客(我)覺得好正
導遊話有政府有office向附近 唔知真定假
今日行山差啲命喪阿根廷
零下一度
朝早5點半出發
晏晝2點半先落到山
最後1公里啲路唔係人行 全部沙石 啲大石頭又結冰 要手腳並用 最後用咗成個鐘先搞掂呢1公里
落山仲大鑊 大陽一出啲熔晒啲冰 變咗做一條濕滑嘅道路 同一個粗心大意嘅司機

不過上到山頂個景真係好靚
一個行?
隻貓影到有小小恐怖
一開波係,但4km 8km有campsite班師兄向營到開波,所以除咗頭果4km自己行之外,沿路見到幾個師兄。落山果陣就好多人行上嚟,但應該會仲辛苦,因為太陽晒到啲冰變水,跣到仆街
有畫面
今日原來行咗5萬步聽日仲要行冰川 好撚chur
西班牙>阿根廷>西班牙
點解玩玩下北半球, 會彈去南半球, 跟住又彈返去北半球繼續玩?
呢程機票好平咩?
黎巴嫩>西班牙>阿根廷>西班牙 HKD10,800 (包晒阿根廷所有內陸機)
呢到6班機 10k我覺得ok 因為女朋友之後會join我 但中間有10幾日空咗出嚟 又唔係好想歐遊 咁岩睇到西班牙直飛阿根廷 所以個路線就咁奇怪
咁樣計機票真係平
點樣識個肯去中亞嘅女朋友

我講得太多比人話唔夾
唔駛我諗行程 (自己唔識呢嘅啲地方) 夾錢都唔緊要 畀我會去呀

當見識下
現實

:我去左阿塞拜疆
:邊撚到嚟

補幾多錢?
我當年7月去
熱到癲o左 日日4x度
烏茲別克同土庫曼好正啊

今日去咗行冰川,朝早7點半上車,夜晚6點先番到酒店
為咗影wife beater冰川相,凍撚到仆街,然後比啲團友恥笑
呢兩日運動量爆錶,聽朝又要飛去BA,聽日決定全日向酒店休息出文
咁靚 幾辛苦都抵返啦
六月去土庫曼留名
好多人係冇地理概念,淨係東南亞d國家都未必知係邊到打邊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞