[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我大SKT讓2追3屌打KT班垃圾(除左SMEB同MATA)
仲爽過S6拎冠軍

世界贏你一次就夠 deft今晚比mata屌完屎眼必定carry
LZ 係屋企腳震緊

有咩好驚 worlds已入
而家依個陣容只係打左一季就拎regular第一
1d都唔失禮

on9 仔阿...

贏撚硬skt呀 唔係入撚左呀?

skt 就真係入撚左喇
仲爽過S6拎冠軍

世界贏你一次就夠 deft今晚比mata屌完屎眼必定carry

MATA完場灰撚到...
邊撚個再問邊隊嬴入唔入到世界賽 , 就屌晒佢老母 , 好撚柒煩呀

唔好話唔比機會
講埋最後一次

SKT 贏LZ
SKT seed 1, KT seed 2
Regional Qualifier 就會係:
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
LZ seed 1

LZ 贏SKT
LZ seed 1, SKT seed 2
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
KT seed 1
仲爽過S6拎冠軍

MATA完場灰撚到...

比我係mata開左deft拖啦
足足一年啦 第幾次啦
邊撚個再問邊隊嬴入唔入到世界賽 , 就屌晒佢老母 , 好撚柒煩呀

唔好話唔比機會
講埋最後一次

SKT 贏LZ
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
LZ seed 1

LZ 贏SKT
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
KT seed 1

Kt fans要過擋撐一次Skt
Huni應該係唯一一個s賽都未打
就比skt放棄左既正選隊員

條友1日唔受控制1日都唔洗上

唔好話唔比機會
講埋最後一次

SKT 贏LZ
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
LZ seed 1

LZ 贏SKT
MVP seed 4
AFS seed 3
SSG seed 2
KT seed 1

thx
有冇外國巴打呢場有買skt收息
0:2個陣以為真係輸,嚇死

長買skt 贏大錢啦

skt真心抵追 ,好過LPL班垃圾成日揸流灘

https://www.youtube.com/watch?v=i98qR9yYRaU
自己廢賴隊友雷

無啦 s賽帶得一個後備
肯定雙打野
上路已經無懸念 落後兩場都唔出huni已經好明顯
其實好似已經兩次 季尾打skt嗰埸如果kt贏左就坐左係lz嗰位 穩入worlds 今日如果贏Skt 又有得入 skt真係阻撚住個地球轉

https://www.youtube.com/watch?v=i98qR9yYRaU
自己廢賴隊友雷

條友又唔似marin S5marin就真係可以照自己想法做事而唔7

自己廢賴隊友雷

條友又唔似marin S5marin就真係可以照自己想法做事而唔7

我都有睇 全隊一齊屌HUNi

自己廢賴隊友雷

條線打得好
TP到位
緊係可以主動call啦

自己廢賴隊友雷

條線打得好
TP到位
緊係可以主動call啦

TP 黎講 Smeb 真係神級
Untara隻扑頭仔
Untara隻扑頭仔

Untara 可唔可以剪頭髮
Kt 仲有冇得出世界賽
有deft 開大送頭gif 未
Kt 仲有冇得出世界賽

我屌
Kt 仲有冇得出世界賽

真係博屌..
贏左之後 kkoma果樣完全係今晚我既
Kt 仲有冇得出世界賽

真係博屌..

你老母
Kt 仲有冇得出世界賽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞