[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
不如改名做lck討論區

咁lck個競爭性係大少少既
根本bang就勁過deft
都唔知點解d人吹到deft做世界第一

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

控制成個比賽 佢想嬴就嬴 輸就輸

完全見唔到有人吹deft 世界第一喎
我係睇唔慣你地d人一沉百踩咋
好似skt連敗個排就瘋狂抽Faker bang水
ssg輸0 3又屌crown
琴日kt輸又要出黎捉戰犯
大把人話換左deft去
講撚到換左deft就贏硬skt咁
真係想問你地換邊隻入去kt會打得好過依加既kt

利申 skt + faker fanboy

廢就抵比人屌架啦

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

大把人話換左deft去

廢就抵比人屌架啦

我日日都比你屌啦

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

大把人話換左deft去

廢就抵比人屌架啦

我日日都比你屌啦

不如改名做lck討論區

想講好耐
琴日睇緊eu同na果陣諗住入黎傾下比賽
點知仲傾緊skt vs kt
不如改名做lck討論區

想講好耐

EU FNCCCCCCC
返工食完飯 陣間睇rg 打 ahq 睇到收工
認真問rg拎唔拎到兩局以上既機會大唔大
ahq又係咪穩贏
ahq又係咪穩贏

rg 100%既波
輸個隻
屌C9咁都輸

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

大把人話換左deft去

DEFT根本就垃圾 又要想MAKE PLAY又做唔到
又冇BANG咁穩
LCK佢都唔知有冇頭5
仲話SUPERTEAM

s4咁既狀態就superteam 啦

得一年勁過
去中國打果年 成個LPL都係垃圾先俾佢拎到個第一

S5 春季賽lgd同edg都好撚勁wo
ahq又係咪穩贏

如果Laba唔再俾Mountain針對,自己控到個野區,Wuji角色池深d同打穩d我諗有機會 不過唔太咁肯定佢地有冇改善到
ahq又係咪穩贏

如果Laba唔再俾Mountain針對,自己控到個野區,Wuji角色池深d同打穩d我諗有機會 不過唔太咁肯定佢地有冇改善到

咁少時間就改到問題 RG後勤就真係好撚勁
3點lms ahq vs RG
另外有冇人知RG上路pk係咪港仔黎?
RG 3:2
AHQ呢D傻閪隊輸撚左佢算啦
如果第一輪係jt贏 我覺得rg有7成勝率
但對到ahq 應該1:3輸
Ahq呢d廢閪隊
Ziv之外西西地
屌C9咁都輸

成個summer得臨尾果幾場好少少
一到playoff咁撚多mistake
抵佢去唔到worlds

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

大把人話換左deft去

玩得垃圾一件事 有冇人換又係另一件事 勁既Ad都唔會黎KT啦依家 但事實KT係輸垃圾Deft 由頭到尾戰犯都係佢冇變過 重金買佢返黎撚會換佢咩 就算冇人換 但佢玩得垃圾又唔屌得咩 佢失誤腦衝多撚到做到個精華
不如改名做lck討論區

想講好耐

EU FNCCCCCCC

冇計 , lms 都唔係鬥勁 , 係邊隊冇咁廢就嬴 , 有時自己都睇到好燥 , 個d神奇會戰 , 神奇call , 神奇失誤 , 真係睇到黑人問號 , 連討論既價值都冇

eu , na 又係 , 有時真係似搞笑多過比賽 , 話佢血熱又唔係 , 話佢綜藝賽區又好似好貶低佢地咁

lpl 又淨係狂打架玩操作 , d bp 真係黑人問號

如果真係想欣賞比賽 , 其實睇lck 真係最正常

deft 操作係好d
但走位 同團戰就

咩叫操作好?
送頭操作

大把人話換左deft去

玩得垃圾一件事 有冇人換又係另一件事 勁既Ad都唔會黎KT啦依家 但事實KT係輸垃圾Deft 由頭到尾戰犯都係佢冇變過 重金買佢返黎撚會換佢咩 就算冇人換 但佢玩得垃圾又唔屌得咩 佢失誤腦衝多撚到做到個精華

我覺得作為觀眾 , 屌就緊架啦 , 但屌完平心靜氣問自己

始終lck 個水平都係高 , 對佢要求就會偏高 , 如果lms 有人有佢7,8成水準 , 台仔肯定讚到上宇宙最強
屌C9咁都輸

成個summer得臨尾果幾場好少少
一到playoff咁撚多mistake
抵佢去唔到worlds

fuck u!
JENSEN IS MY MVP
一陣去REDDIT開番個appreciation thread 先
Ahq呢d廢閪隊
Ziv之外西西地

其實真係要狠心d搞搞中路 , 始終換黎換去都唔好 , 如果多套路但冇樣精 , 不如先用死一個人 , 玩勁左一個隊伍風格先再慢慢進步
開波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞