[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
rg贏2局好冇....
垃圾AHQ 無品打得幾勁都無用啦
更何況成班咪又係老屎忽

菜鳥互啄
AHQ出閪定大將
點解唔上小V?

主角最後先出現

Blank哥

咁要0:2先出小V啦

小V又病虧左啲喎

你估對面係kt呢隊skt私家雞咩

最緊要係小V啲call
LMS最大問題就係 無論點打 最尾出國既99%係AHQ同FW
一開始以為JT擺好多錢,以為好惦,完全廢既
LMS最大問題就係 無論點打 最尾出國既99%係AHQ同FW

Bo5魔咒
打咁多次淨係贏過M17一次

電競老人院

Bo5魔咒
打咁多次淨係贏過M17一次

快撚d換走垃圾下路 如果無放走小v 應該頭2

電競老人院

JAY 依條友打左咁多年都好似冇咩精彩PLAY咁
屌C9咁都輸

成個summer得臨尾果幾場好少少
一到playoff咁撚多mistake
抵佢去唔到worlds

fuck u!
JENSEN IS MY MVP
一陣去REDDIT開番個appreciation thread 先

唔係掛輸撚左

其他隊真係要檢討下

雖然fw 同ahq 不求進步係仆街 , 但如果你年年都嬴 , 下面又冇人威脅到你 , 俾你都開始有墮性啦

其他隊真係要檢討下

雖然fw 同ahq 不求進步係仆街 , 但如果你年年都嬴 , 下面又冇人威脅到你 , 俾你都開始有墮性啦

Fw叫有架啦
換左個ad
屌C9咁都輸

成個summer得臨尾果幾場好少少
一到playoff咁撚多mistake
抵佢去唔到worlds

fuck u!
JENSEN IS MY MVP
一陣去REDDIT開番個appreciation thread 先

唔係掛輸撚左

屍狗唔抵撐啦 sneaky咁廢

其他隊真係要檢討下

Fw叫有架啦
換左個ad

因為都係nl 身體唔好想退役 , 如果佢肯死磨爛磨唔走 , fw 一樣會係lms 冠軍 , 一樣唔會換人
放曹格
AHQ2:0
條女正
7.16仲bam女警

其他隊真係要檢討下

Fw叫有架啦
換左個ad

因為都係nl 身體唔好想退役 , 如果佢肯死磨爛磨唔走 , fw 一樣會係lms 冠軍 , 一樣唔會換人

就好似mmd 咁 , 全世界都想佢換人

但如果我今日係fw 老闆 , 我出mmd 會拎冠軍 , 我點解要換走佢? 呢個係一個利益性既墮性
vayne?
vayne?

抄uzi
7.16仲bam女警

後期都痛
vayne?

抄uzi

一係超勁
一係超troll
冇中間
7.16仲bam女警

後期都痛

佢想ban哂有移位既ad
vayne?

抄uzi

咁都有得話抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞