[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

ad行頭未驚過

ad行頭未驚過

完全係一撚樣
諗返blank呢個黑仔真係勵志故事
當初s6 msi 佢雷撚到呢
有一場輸左之後
Faker個樣黑撚到呢
佢驚到縮埋一舊
呢個畫面 我仲有好深刻印象

想睇返條片 blank好頹咁行過faker後面

Skt

連skt都扶唔起既huni
到底有幾爛泥
只求世界賽出huni
好想要riven skin
作為一個KT fans
我好撚想LZ 贏左SKT
regional qualifier SSG 贏撚埋KT
KT 全員收撚皮全部退休

仆佢個街打左四次bo3 兩次bo5
次撚次都輸
仲好意思講想五個組合一齊打柒SKT

最on9 係SKT 狀態幾低迷都好
SKT 都仲可以屌打KT

真係嬲到震
如果s7全勝可以有金杯就好了
作為一個KT fans

次撚次都輸

真係嬲到震

SKT 贏左LZ
好似kt 夠分出線喎
作為一個KT fans

次撚次都輸

真係嬲到震

SKT 贏左LZ
好似kt 夠分出線喎

巴打你d 閱讀理解

ad行頭未驚過

完全係一撚樣

見到佢中羽毛果下真係即刻諗返起佢隻燼開鬼刀向前衝
作為一個KT fans

次撚次都輸

真係嬲到震

SKT 贏左LZ
好似kt 夠分出線喎

巴打你d 閱讀理解

咁又係..kt 又真係未嬴過skt
想要peanut 李星skin
真係好撚想SKT輸
年年都佢地贏好撚無癮
真係好撚想SKT輸
年年都佢地贏好撚無癮

https://www.youtube.com/watch?v=sjOD9xc1rfo
忍唔撚到下星期FINAL J左陣上季FINAL既片
影完ROX奪冠去到0:34句BUT THE REIGN CONTINUES起撚哂雞皮

ad行頭未驚過

完全係一撚樣

隻燼ruler黎架
今次班KT 撚仲唔潛水
可以bin c lu
我岩先好認真再睇多次KT 打teamfight 發生d 咩事
原來KT 一直以黎都係不斷沖後排
KT 成隊有四個人(係呀,deft 都去左衝排)去左衝後排,一比人反開即刻輸到仆街
無錯呀,d cc 技全部都中曬,問題退得咁後完全無人跟得到
大家各打各,全部無諗過集中火力一隻一隻秒
好撚心KT 唔好再pick 三箭頭陣
either smeb or pawn 打番正坦啦
中上路都玩刺客英,你估係當年SSW 咩?
kt 班人唔知係咪持久力唔夠集中

成日打到第三四場開心遊雲
kt 班人唔知係咪持久力唔夠集中

成日打到第三四場開始遊雲

ad行頭未驚過

完全係一撚樣

隻燼ruler黎架

ruler 呢野經典 , 一死成個冠軍送埋俾skt

本來大家都有機 , 呢下真係送ssg 一程唔洗煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞