[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
切坦既ad仲有老鼠
但係同汎同一個道理
一係超勁 一係超屎
台狗點會走 中國就9成唔去
英文26個字母都背唔到想做外援?

邊有得返大陸打
成個台灣屌撚到你反肚都似

大陸隊隊都成10個人
你一唔掂就收得皮 即刻bench

之前記得上咗大陸撈
畀班台仔圍屌到佢反皮
老山食報應
飯桶
Rg個陣好似有啲柒

你就真係有D柒
前期路CN 後期 手長砲娘 射射射
邊個話RG唔識打前期
垃圾MOUNTAIN抵撚死

邊有得返大陸打

大陸隊隊都成10個人

之前記得上咗大陸撈
畀班台仔圍屌到佢反皮

對台仔黎講,你去記得微博睇佢講既野就知
對記得黎講,佢唔咁做晨早俾人屌到冇得上主播台
對大陸仔黎講,LPL有咩事第一時間搵個外人黎屌,就會搵佢先
邊個話RG唔識打前期

成隊ahq最憎就係mountain
個閪樣
一死twitch chat就洗噁心死了

因為都係nl 身體唔好想退役 , 如果佢肯死磨爛磨唔走 , fw 一樣會係lms 冠軍 , 一樣唔會換人

就好似mmd 咁 , 全世界都想佢換人

但如果我今日係fw 老闆 , 我出mmd 會拎冠軍 , 我點解要換走佢? 呢個係一個利益性既墮性

我淨係知MMD係LMS係頭3上路 除非買到ZIV,唔係點都唔會換

所以要睇隊伍既目標係咩 , 如果係安於lms 冠軍 , 打死都唔換mmd

但如果長遠係想挑戰world champion , 就算有機會短期成績差左 , 都要揾新人去不停換血

但我係老闆都唔會博 , 有lms 冠軍夠賺就算

除非有一日FW出唔到國,唔係都好難大汁D人

呢d咪冇遠見囉 , 或者目標唔同囉

人地大陸點解要不停做青訓工作 , 就係想一個隊伍長期都有新人換血 , 唔會有人走成隊變廢

想不停變勁同進步

同埋韓國發展好好多
強國有錢撻人
Lms咩都冇

就係咩都冇 , 更加要自強

不停發挖新人不停進步 , 而唔係一班老人家係同一個水準打足咁多年 , 出國柒足咁多年
支持AHQ出閪果陣輸
小V 係度 成班高幾個LV
邊個話RG唔識打前期

個閪樣

不嬲都覺得AHQ係ZIV 1神帶4坑
最大個坑就係JG,呢條垃圾一逆風就黑面狗咁
今場睇到心都涼哂

邊有得返大陸打

大陸隊隊都成10個人

之前記得上咗大陸撈
畀班台仔圍屌到佢反皮

對台仔黎講,你去記得微博睇佢講既野就知
對記得黎講,佢唔咁做晨早俾人屌到冇得上主播台
對大陸仔黎講,LPL有咩事第一時間搵個外人黎屌,就會搵佢先

所以佢對上一次咪飲醉開台屌
連銀行有幾錢都自爆埋 兩邊做人難
返台灣又屌 係大陸搵唔到錢 啲人屌得仲勁
仲係到話RG個陣屎 笑死

打撚到AHQ不似人形

計後期carry 能力 , 小v 隻ad 真係最有保證

betty 唔夠惡 , an 又有時有神奇失誤 , bebe 團戰其實都唔錯 , 不過拍住jay 哥對線成日輸

都真係幾撚屎架

打撚到AHQ不似人形

Rg個陣係好恐怖
一打團咪現形囉
RG
屌你喇叭帶逆風

今次真係笑屎
屌你喇叭帶逆風

讚完即刻出事
邊個話RG唔識打前期

個閪樣

不嬲都覺得AHQ係ZIV 1神帶4坑
最大個坑就係JG,呢條垃圾一逆風就黑面狗咁
今場睇到心都涼哂

ahq 如果有心想上更高既位置 , 起碼要換三個人加教練

計後期carry 能力 , 小v 隻ad 真係最有保證

betty 唔夠惡 , an 又有時有神奇失誤 , bebe 團戰其實都唔錯 , 不過拍住jay 哥對線成日輸

唔係嘛 個人覺得betty最勁
走位同換頭能力都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞