[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
riot幾時先肯改
見到cho 都唔攞trundle

我都諗緊點解rg last pick哈係trundle Maokai落jg

lms 弱智囉
問題係佢大技真傷仲要計佢血上限加傷
件裝加一倍血 減六成輸出
又減唔到佢嘅真傷 on9
生性啦RG
個教練domo智障仔黎 之前soloq撞到佢 淨係識玩烏迪爾 又中意吠 垃圾西 垃圾bp 合理

我都諗緊點解rg last pick哈係trundle Maokai落jg

lms 弱智囉

其他賽區曹格冇咁屈 , 成日都放
ban科加斯啦屌你
本來rg優勢咁大輸左比個bug英

真心灰 明明前期屌西屌得好爽
問題係佢大技真傷仲要計佢血上限加傷
件裝加一倍血 減六成輸出
又減唔到佢嘅真傷 on9

仲有日輪盾
本來bp好好地
對面全部無位移技 再pick機械人
但揀隻無用jg 幫唔到中上
不過比人ban晒d jg角都無咩計
個教練domo智障仔黎 之前soloq撞到佢 淨係識玩烏迪爾 又中意吠 垃圾西 垃圾bp 合理

有幾多個DOMO架喎

lms 弱智囉

其他賽區曹格冇咁屈 , 成日都放

有trundle
cho好快死,trundle碌野又隔開戰場
本來bp好好地

樹人送去jg就得
屌你老母 幾時先比大將出返黎
你老味
本來bp好好地

樹人送去jg就得

yes ar
我覺佢驚俾人咬龍所以出nunu
本來bp好好地

樹人送去jg就得

yes ar

屌 直接殺撚咗佢咪算
本來bp好好地

樹人送去jg就得

yes ar

屌 直接殺撚咗佢咪算

你揀努努同尋日deft揀西維爾
48k damage taken
本來bp好好地

樹人送去jg就得

yes ar

屌 直接殺撚咗佢咪算

你揀努努同尋日deft揀西維爾

lcs 好似都多nunu sivir
pk識唔識玩扑頭仔
第4場可以考慮下換中路 ahq
打到第5場唔該
痴線,曹格最後場teamfight本身有6千血,禁埋石像鬼變埋萬二血,大技本身650基傷,再加埋10%額外生命,又坦又痛,戰神咩

拳頭既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞