[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
RG隻JG可以咁樣帶全隊去送

有神快拜
laba
笑撚死人咩lms
又送多鋪.

屌你老味喇叭
邊個仲話RG個陣唔屎呀
隻zac好撚廢
喇叭送頭關個陣撚事咩 講野有POINT D好嗎
笑撚死人咩lms

咁樣throw game真係lms先有得睇
送一次頭即刻咩都無,屌你
唔講以為睇緊ahq vs JT
0-8開局俾人逆轉
邊個仲話RG個陣唔屎呀

陣係唔屎 不過隻JG好廢
小V 係度 成班高幾個LV

計後期carry 能力 , 小v 隻ad 真係最有保證

betty 唔夠惡 , an 又有時有神奇失誤 , bebe 團戰其實都唔錯 , 不過拍住jay 哥對線成日輸

唔係嘛 個人覺得betty最勁
走位同換頭能力都唔錯

可能fw 都係打中野 , betty 好少玩到後期carry 普攻型既ad , 成日都玩法洛士 , 艾希個類英

我唔知係betty carry 能力唔夠唔俾佢玩老鼠個類 , 定真係中野勁到ad 一定要玩功能開戰角
Lms真係垃圾區

第2波又係LABA送頭?
笑撚死人咩lms

送一波都算連續送兩波真係第一次見 仲比三個位lms
鬥廢

渣住條巴龍打同無巴龍打又一樣呀 你都ON撚9
LMSD 打法真係得啖笑
有少少優勢唔係走去亂開巴龍,就係亂送返D頭出去
笑撚死人咩lms

NA EU都有啦
咪一樣咁撚廢
邊個仲話RG個陣唔屎呀

陣係唔屎 不過隻JG好廢

廢唔廢唔理佢阿,我理得你0GK只農野....
但唔好送頭阿唔該
笑撚死人咩lms

屌你咩 冇3個位hka點出國呀

岩岩有巴?

第2波未食巴龍架ON9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞