[英雄聯盟] LOL 比賽討論區 #11

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
7.16仲bam女警

後期都痛

佢想ban哂有移位既ad

俾zac有最大發揮空間
LMS最大問題就係 無論點打 最尾出國既99%係AHQ同FW
一開始以為JT擺好多錢,以為好惦,完全廢既

其他隊真係要檢討下

雖然fw 同ahq 不求進步係仆街 , 但如果你年年都嬴 , 下面又冇人威脅到你 , 俾你都開始有墮性啦

Fw叫有架啦
換左個ad

因為都係nl 身體唔好想退役 , 如果佢肯死磨爛磨唔走 , fw 一樣會係lms 冠軍 , 一樣唔會換人

就好似mmd 咁 , 全世界都想佢換人

但如果我今日係fw 老闆 , 我出mmd 會拎冠軍 , 我點解要換走佢? 呢個係一個利益性既墮性

我淨係知MMD係LMS係頭3上路 除非買到ZIV,唔係點都唔會換
vayne?

抄uzi

咁都有得話抄

得番嘅ad切到坦得汎
睇個陣已經覺得RG輸撚硬
vayne?

抄uzi

咁都有得話抄

得番嘅ad切到坦得汎

路西恩會唔會比Vayne好

LMS最大問題就係 無論點打 最尾出國既99%係AHQ同FW

其他隊真係要檢討下

雖然fw 同ahq 不求進步係仆街 , 但如果你年年都嬴 , 下面又冇人威脅到你 , 俾你都開始有墮性啦

Fw叫有架啦
換左個ad

因為都係nl 身體唔好想退役 , 如果佢肯死磨爛磨唔走 , fw 一樣會係lms 冠軍 , 一樣唔會換人

但如果我今日係fw 老闆 , 我出mmd 會拎冠軍 , 我點解要換走佢? 呢個係一個利益性既墮性

我淨係知MMD係LMS係頭3上路 除非買到ZIV,唔係點都唔會換

所以要睇隊伍既目標係咩 , 如果係安於lms 冠軍 , 打死都唔換mmd

但如果長遠係想挑戰world champion , 就算有機會短期成績差左 , 都要揾新人去不停換血

但我係老闆都唔會博 , 有lms 冠軍夠賺就算
Lms最戇鳩係勁嗰班多數未夠秤打比賽
但俾人mark哂做練習生 擺一兩年出到黎又唔敢換走班老屎忽

其他隊真係要檢討下

Fw叫有架啦
換左個ad

所以要睇隊伍既目標係咩 , 如果係安於lms 冠軍 , 打死都唔換mmd

但如果長遠係想挑戰world champion , 就算有機會短期成績差左 , 都要揾新人去不停換血

除非有一日FW出唔到國,唔係都好難大汁D人

成日話台灣冇潛力新人 , 我就打死都唔信

只係班現役老人怕失業je
我發覺得西門先會隊到個頭咁近鏡頭

其他隊真係要檢討下

Fw叫有架啦
換左個ad

呢d咪冇遠見囉 , 或者目標唔同囉

人地大陸點解要不停做青訓工作 , 就係想一個隊伍長期都有新人換血 , 唔會有人走成隊變廢

想不停變勁同進步
RG贏左 等下一場
Rg個陣好似有啲柒

成日話台灣冇潛力新人 , 我就打死都唔信

只係班現役老人怕失業je

有實有 betty都係俾電狗綁左兩年等佢大先拎出黎用
冇記錯火龍都俾hka定電狗綁左
班老屎忽死返去開台搵食算啦
Rg個陣好似有啲柒

中後期輸硬
台狗點會走 中國就9成唔去
英文26個字母都背唔到想做外援?
Btw
Ahq究竟仲有幾多底牌未揭
前日就上路yasuo
今日就ad 汎

Fw叫有架啦
換左個ad

呢d咪冇遠見囉 , 或者目標唔同囉

人地大陸點解要不停做青訓工作 , 就係想一個隊伍長期都有新人換血 , 唔會有人走成隊變廢

想不停變勁同進步

同埋韓國發展好好多
強國有錢撻人
Lms咩都冇
Btw
前日就上路yasuo
今日就ad 汎

汎係迫於無奈

邊有得返大陸打
成個台灣屌撚到你反肚都似
Rg個陣好似有啲柒

中後期輸硬

無乜ap輸出
有兩隻大坦
對面有兩隻切坦
到中後期真係rr都救佢唔到

邊有得返大陸打
成個台灣屌撚到你反肚都似

大陸隊隊都成10個人
你一唔掂就收得皮 即刻bench
Btw
前日就上路yasuo
今日就ad 汎

汎係迫於無奈

應該唔會無準備就夠膽拎出嚟掛
安爺今年咁勤力
應該係有準備過先敢pick
Btw
前日就上路yasuo
今日就ad 汎

汎係迫於無奈

應該唔會無準備就夠膽拎出嚟掛
安爺今年咁勤力
應該係有準備過先敢pick

你pick法洛士打唔郁
艾希燼都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞