[PS/XB/PC] 人中之龍8 討論區6

553 回覆
3 Like 2 Dislike
Unread人成年真係大扣分
善熙大反差戰鬥力高,製作組由上集已經掌握到女角要點寫先正
今集紗完全比落去
個look 同兩個比即刻好老土

Btw 尾段結局d cg 真係好靚

個角色中段消失咗
然後突然最尾彈返出嚟
仲要ending畀咁大段佢 冇feel之餘仲浪費埋首歌
呢個真
明明喺劇場大樓WFH放毒氣嗰陣都仲咁招積
正路係變棄子,然後要有一章俾佢演技大爆發
點知真係冇
成隻Game係呢個位最古怪
以奸角同春日嘅牽扯,英二有張力過教主好多
以一向劇本走向重以為佢會突然變成好好抽最後一章同主角打番一場
春日打完教主之後話仲有事未解決,就以為海老名之後仲有英二要打,估唔到最終boss都係交返俾桐生打
咁又難D
但要做一場5 vs N 嘅車輪戰都可以好精彩
反正今集gameplay可以靠Buff/debuff屈死你
有個淨係玩buff debuff嘅boss都可以好吸引

唔知呢個位喺本土多唔多人談論
你預期春日打曬三個?
咁最終章一開始桐生已經認咗海老名頭,我只係以為打完千禧塔後鏡頭會再返去春日同英二嗰度,畢竟今集製作組講到明重心係春日,又將少主投射到英二身上,再加埋春日打完教主後話仲未收得工住,所以先以為有場咁嘅最終戰要打

本身黃拓嗰啲應該係入隊,應該係有25佬嗰個劇情。
唔知點解cut完無補返,淨係臨時加返韓俊基落去。

所以就搞到個劇本勁跳脫,明明11章打boss可以直接出來打。我二周目自己裝mod 換咗佢做boss算。

後面25仲要突然出咗個露宿者look, 完全唔知佢點解會變成咁,無交代到,R哂頭。
明明仲打緊工都冇特務職業都幾唔連貫
春日都出個召喚師

可能7外同8同時開發,兩者喺設定上兼容唔到

呢集值得出多幾個DLC補返呢D漏洞
我全部外派幫手解哂但點解冇得叫既?有咩卡左?

黑千歲送過禮俾佢但冇觸發到劇情
有冇call 外派到某個數升級?
冇,不過我load下舊save又load下新save又唔知點解call到了

諗緊要唔要白金隻驚,但唔想玩咚咚
應該點樣玩法好
直接玩7 之後玩8
定要由人中0 開始玩
無標準指引
睇你有幾多時間
有冇興趣順序睇班主角整段人生
我人中七先開始玩
順序玩啦,唔係啲故事睇到r晒頭
去咗執空罐

但係條友唔喺度交唔到任
終於爆咗
海老名有D廢,特別係同亞門比嘅話

如果玩完呢集都仲係反一番嘅話
咁呢班人都係時候棄坑

睇唔到秋山打鳩桐生同伊達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞