[PS/XB/PC] 人中之龍8 討論區6

426 回覆
3 Like 2 Dislike
(上面個post我re錯左)
制作組係咪high大左搞到條後宮線咁重口味
黑黑實實既千歲,旅行社個師奶同同交友app個亞婆
班後宮得大海原條女同茱莉j得落
旅行社阿姐仲要搵埋alohapi仔落埋場一齊搞春日
場面不敢想像
應該好似人中0咁約錯人攪完就扣淨1滴血

後宮最正都係7入面紗榮子同求生者酒吧個女仔
7代全部靚女,今代要佢還返
其實都有2個靚
咁樣發展落去
下一代修羅場可能全員豬扒
如果有買大師包
十幾日就五星出關
我就係咁
初初玩到黑千歲支線唔為意
去到交友app支線開始發覺今集咁重口味
最後醒起alohappi條女有得送禮物先知佢都係其中一個
岩岩開始玩到第四章,你地講果啲咚咚島同江湖寶貝係幾時先unlock 的?
IGN D 寫手應該好滿意
差唔多,繼續玩多一陣
入第五區之前定之後
叫你去商場買野嗰一陣
入第五區後
島好似第五章, 江湖寶貝第六章(無記錯既話)
終於2周目完成+白金咗

主線怪已經好多經 唔使刷
夏威夷主線好易 春日隊唔使升
桐生隊打三島唔夠打 被逼打咗次橫檳地下城
final boss就88-90lvl到

女角行動快 可以就全部上場
個人鐘意用熱帶舞職 識回血又識buff
招回血解控大技必備

男角職冇所謂
繼哂火箭 毒瓶 水母 松竹梅 (火/槍 水 電 刀)
瘋狂開技
boss 就儲力上齊buff再爆大技
春日擒抱+難波口臭debuff都幾幫到手

X見到,忍唔住笑左
當年被日本玩家稱為神田.zip
隻game 都幾仆街
都幾肯定佢改左爆機後迷官入邊街友出現個機率低到接近0
60lv刷到63lv 一場街友都冇見過
好彩小遊戲有7 罐 升Lv飲品
咪刷到仆街 逼你課升級包先可以白金
武器妹 學術妹
超級街友唔係固定咩?我每一轉都見到
橫濱31-35有一個189000經,36-39有一個140000經,我就乜都冇買今朝白金咗,69級升70級春日裝三個痞經常如果你走三次都打足晒就啱啱好升到
未爆機前打迷官我都有撞過
但我爆左機先刷就係每層行曬都冇
一係改左 一係bug 左
之前update 好似改左
咁可能唔係固定,只不過係我好彩
小三證照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞