[PS/XB/PC] 人中之龍8 討論區6

422 回覆
3 Like 2 Dislike
GAME 入面冇再合作
現實又合作番

維新極值唔值得玩
System太舊,唔推介
特價既我覺得ok
但我覺得舊版好過極
個迷宮必殺技系統搬左出黎好撚on9
同德川打打下俾佢水喉炮射
我都覺得舊版好過極版, 呢個都係我唔推既原因....
話佢舊, 其實0同維新只係差一年, 如果0甚至係HD版既3~5接受到, 維新本身問題唔大
問題係佢維新極版仲劣化左又更加農 唔改進仲改退, 想點撚樣
幫人龍studio試engine
如果為衝白金黎玩二周目, 只差二周目同70lv

一周目大概要刷到幾多lv 加埋二周目經驗(只玩主線) , 夠上到70 , 而家得59
打一次最終迷宮就70,之後直接開二周目ex hard,我嗰陣係咁玩
YouTube出左幾隻由AI秋山唱嘅歌,幾好聽,真係應該出隻秋山傳,佢好受歡迎,講佢喺7大解散之後去左一個唔講得嘅地方,劇情應該幾有發展空間
我同達哥一樣到依家重未爆, 每個大boss都準備好耐,我第一日買
搵肥花
佢只係肯講係海外,同唔係新加坡
人龍地圖環保,大家明啦
每次load場景都會朦咗幾秒
亦都唔似極2咁加多咗小遊戲
都唔知極咗係邊
分分鐘會撞到木村班人
有冇巴打入左code然係有新職業但冇左成長包
寧願佢加返翻譯, 就咁出隻維新HD都好過依家既極版
其實我真係好鐘意舊版維新
所以更加不滿佢出左隻劣化版然後叫自己做極
除左換左D人,哩隻同拎隻舊版增線到4K再出多次冇乜分別

轉用UNREAL 就話佢係「極」

有D位重衰過舊版,特別係面部表情動作變到好生硬
想問吓舊版有咩優點
舊版武市半平太氣質好好多
岩岩開始玩, 想問job rank升level升個d數值如果轉咗職仲keep唔keep, 如果得嘅話就即係就算決定咗畢業職業都應該升其他職黎黎升stat?

唔該
我鐘意既點:
- 當年計, 4風格戰鬥係新野, 有刀有槍有素手幾好玩(但今集俾隊士系統取代左重要性)
- 都係當年計, 覺得幕末時代既京都同土佐好靚
- 人龍風再創作新選組幾得意
- Another life種菜,日本舞, 嗰啲小遊戲我個人幾鐘意

佢始終舊, 係都幾多"以當年計"架
終於打埋最終迷宮
個表有嗰啲會keep
明白 即係升多幾個職都係有好處, 唔該Ching
純粹講故仔既話好過現在隻浪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞