[PS/XB/PC] 人中之龍8 討論區6

422 回覆
3 Like 2 Dislike
春日有咩範圍技好用?
或者邊個男職既範圍技勁
開始轉D JOB 有哩D回血技或一兩個角色帶住打完回復HP既御守
發現後期好少用到「水」
春日一定係人造衛星
入住100人個獎杯

係咪要安排每個lv1 既人入去住?
總之累計招待過100人就得
啲人可以重覆
9個邪骨去完返屋企訓3次覺
又可以再揼邪骨
有冇少d mp
打迷宮用
配埋春日把聲最正
神槍手招轉轉轉
春日我行魔法系,專職海洋大師,裝個偉大女神平安符,好好用

武士:夢想弓破
西部牛仔:一招火一招水(唔記得名)
男公關:雞尾酒
武士幻想弓破,火屬
海洋大師蛙踢龍捲風,水屬超大範圍
少mp又勁
我依家春日桐生加兩條女
女裝全體回+大滿貫/ 電鞭
桐生就佢果掂轉搥清場
係春日好似無咩掂同無咩力咁
我慣左起首千歲女僕招水系轉轉轉掃第一次場
唔夠力就善熙刺客招電鞭執埋班死淨種
卒好少可會防水防電
咁打多數清得晒卒淨返1-2隻王就留俾春日桐生招呼
試下先
鍾意用大滿貫因為一野拍落去夠爽
謝謝
終於白金左
玩左117小時
今集好滿意!
打完主線,覺得以RPG黎講係唔錯,好過上集太多,但係以人中之龍黎講始終都係唔多夾,就好似集集打boss前會有D打鬥動畫,成件事好型好熱血,下一秒變左做RPG成件事錯晒,D角色唔同職業着唔同衫又係好出戲,e.g.黑社會打架變L左陽光與海灘

同埋覺得今集好似比咚咚島同江湖寶貝騎劫(?)左,攪到個RPG系統幾優秀都好,唔少人都係玩呢兩樣多過主線
春日有2招支線學返黎ge單體技都好好用
咚咚島好脫力,做嘅嘢不斷重複,但又唔係好玩
打到三星就停咗
跟game個code有5枝升級水
玩小遊戲仲有7定8枝換
我就係咁去到57定58lv就可以啪水到70lv
由第一日買game到頭先終於爆機

掛住玩pkm同動森搞到無理過主線
春日後宮支線不二宮千歲個樣
都唔知佢真係嬲左春日定呷醋
堀北真希同桑名閃婚個故事幾似春日小紗
甚至現實比遊戲再誇張啲
因為現實成功咗,遊戲未知

https://www.ctwant.com/article/118986
可唔可以分享下咚咚島景色
我自己花左100個鐘研究路線/擺位先叫見得下人
江湖寶貝就似簡化版回合制
主線/競技場太易
要同線上全50lv嘅對手打先有挑戰
之前膽粗粗唔多大範圍火水電嘅招就去打千禧塔
最後你人多打佢一個都還好總之夠HP就有得玩
之前打佢地一組組人反而有啲麻煩
制作組係咪high大左搞到條後宮線咁重口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞