不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
其實你咁隱悔做咩 你又無屈間舖 怕咩開名
AVoulet 咪 AVoutlet , 人地係賣點係平
咁平咪無服務囉 同埋你呢d 收訂後訂唔到/加咗價/
漏單喺細舖係多d , 賺得少 , 多單唔夠人做嘢就會多甩漏
佢退番訂俾你之後你已經吹佢唔漲,
亦唔洗晒時間搵呢d 無牙老虎。
消委會淨係會協商 無舖會放喺眼內
同埋人地都唔會care 你放上黎 , 退咗錢=case closed
商譽呢d 唔好玩啦 , 深之都2樓有間賣電話嘅
以前3日唔埋2日就有客報警 , 而家都仲係客似雲來
AVOutlet 都開咗有10幾年,你估你係第一個客有咁
嘅遭遇? 間舖都知你幫襯佢係貪佢d 嘢平 , 你唔買仲
有其他客買 。佢地d 營商手法係有問題 , 不過你亦無佢扶。
睇開d , 下次想無伏/ 少伏就搵大舖買囉
Avlife 啦
落店問個價錢會再抵啲
大商場連鎖鋪點都好過啲深水埗樓上啦
小米行貨43吋先$1999,淘都費事
我覺得佢地小鋪做生意都要做好自已盤生意,唔好要客人幫佢埋自己失誤的單。

1. 在資訊咁流通既年代,小鋪生存不是只靠價錢,是整個服務體驗較大鋪有人情味和為客人需要介紹產品

2.定位要清楚,買TCL 和LG G3 是不同層的顧客,人LG G3 你可以賺多d 差價,人地貴電器都幫襯你唔無係只因你最平,只是期望比大鋪平一點但服務唔可以惡劣,無理由買top end model 都要比人拖單棄單。就好似買Toyota 和 BMW分別。

3.發現計錯數,咁都要為個客人想吓有乜嘢方案去解決,而唔係拖囉,大埔就預咗啲服務係冷冰冰,冇估到細舖都係咁。

你係買啲要訂貨嘅產品,買細部真係要上得清楚啲,如果係買現兜兜嘅產品,我仍然會選擇細舖
我以前都有幫襯細舖,但我冇估到所謂嘅細鋪冇服務係會咁L誇張,如果間公司覺得自己平就大L晒,咁就同啲西客覺得自己俾咗錢就大L哂一樣,我省到嘅錢唔值得我要受咁樣嘅服務待遇。現在係時間精力同埋車錢都嘥咗。

我份人好小氣,所以要出個post發洩吓, 我嘅目標只係想有一個人會因為呢個Post而唔幫襯佢,咁我已經覺得好滿足。
Sony 都有好多部wo
我之前係price. com 格完價
搵左間細鋪買 係貨到先俾現金
咁樣又唔驚佢玩野喎

不過可能因為我買果個款多現貨先可以貨到付款(?)
小米就收皮啦,廣告多到
如果係貨到付款,咁間公司都要承擔好多風險,到時個客唔認嘅話連送貨費都嘥埋
買電視要保養緊係Panasonic
港行啊全部冇廣告架on9
現在我小米什麼產品都不會買,呢間嘢宣傳就一流,產品就9流,電視係日日都會用嘅產品,選擇一個自己喜歡的是非常重要
我以前都好喜歡Panasonic,電視有五年保養,可惜佢現在好似係TCL代工
買電視去av life
只係打咗
可以幫忙整理以下文章的段落格式嗎?但不要更改任何內容:
之後再放樓主嗰編嘢,就搞掂
price.com 信唔過 有時去到臨俾錢/訂金個下先話唔係咁既價錢/無貨 好多仆街借頭借路呃客過去
AVlife好似係直接拎總行貨?
復活節去完旅行會去睇吓,可能都就出LG G4
間公司計錯數第一唔願意承擔責任照出貨
其實計錯數係佢自己既問題, 應該照出貨先正確, 因少失大

第二是說無貨去拖廷客人,由2月拖中到3月中整整一個月,最後是浪費客人時間,迫到個客不停追才講出事實仲要個客去退款,車錢時間都蝕比佢
每年3-4月佢都係咁, 成日冇貨都收左錢先, 一味拖延
有沒原生4k 120hz hdmi2.1 +dp +usb3.1?

最近幫公司淘左部 55吋 埋單兩千四港紙
MX700, MX800係TCL

MX950同MZ仲係自家整
如果間舖頭唔誠實嘅話,佢可以唔幫你攞貨或送貨,逼你取消交易,如果部電視升值的話,咁佢可以用第二個價錢再賣過
開名啦
唔該巴打, 我好怕樓主呢啲冇標點的文, 有prompt就方便好多
推薦佢係因為佢唔會賣水貨/翻修機
對比呢間,仲有更多黑店更多那揦鮓招數
我一路都話av out 服務冇咁好,冇貨又收人訂唔太好,好彩我最後都收到貨
依家樓豬遇到咁既事,之前冇人試過點知佢地仆街到咁
依家電視po咪即刻跟進,唔推薦佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞