不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
我估下真係要驗下腦,LG OLED係頭三大
唔係咁講,長期睇有靜止畫面既台
oled好易有消印
應該跟據佢地習慣選購合適既電視

咁你順便裝埋netflix,youtube比佢地睇

唔駛睇一尾tvb viutv
avoutlet
咁原廠保養時會上來檢查比你知道壞乜野,知道值唔值得等佢維修好,咁部機出大事講真有保養都是煩,但小小問題和檢查得知嚴重性都是有意思的。除非apple 出電視,否則都有難有保養能滿足你。

同一樣嘅嘢,豐澤賣$3380 喎
日後仲相咩見
佢都唔會記得你乜水
你又唔會幫襯
有想過買QN95C, 但samsung 搖控無數字制和都自訂快捷鍵,咁選擇就只有買LG/ SONY OLED吧?
你問題係在於唔識分段
I am very sorry about that
篇野唔係好長姐
點解係要狂針佢呢樣野
係咪「不老的傳說」做廣告歌果部有啲印象
LG 個飛鼠remote 用慣的話會覺得其他remote 都係智障
人地買oled
你講d垃圾做咩?
不過換個角度諗
間鋪每部可能只係賺你幾百
當初都係為客人計到最盡,盡量最優惠價比你

所以計錯蝕錢佢地會入肉

雖然錢唔多,但如果單單都照比客可能倒蝕

怪就怪職員處理手法
一知出問題應該正面解決唔係靠拖去迫客人退款

但宋至於靠比壞貨次貸或不良銷售手法去欺騙顧客,所以未至於要blacklist佢地

至於上面一見負面野就大大聲鬧個啲真係網上就兇狠

仲有係啲從來怕麻煩唔職格價既人一見有小店負面野即刻衝出黎讚自己係大鋪買野精明刷成就感

其實真係搵笨貴勁多佢唔知,真係分分鐘貴一倍,水貨壞左咪換過部,都唔明成日貪咩保養,行動貨保養一過就壞既case好多啦
都係撞手神

不過其實電視妳省壞,一部周十年都宋必壞
跟本唔駛考慮咁多無謂野
師兄似係用開TCL果堆垃圾
不能同意更多
語音輸入囉
我明嘅
頂最後打錯好多其實現今既電視好少壞
我對上兩部東芝46寸用左十年都未壞

跟住開始轉水貨
第一次自己網購,用70”sharp,用到第三年因為冷氣滴水滴左落電視搞到畫面白哂諗住要換啦
點知照睇開兩三日又無事而家第四年

拿以上兩部都仲未壞,但就部東芝就放埋一邊
好有信心自己買部85”sony 85X90L
頂無敵價錢係香港“小店”行貨既1/4
你無睇錯,係1/4價錢
Av outlet?

誠哥 呢部電視貴2成喎
同埋誠哥呢個價都唔包裝

$1000 唔係錢?
留意有冇贈品
誠哥有贈品換
另外大鋪要問折實價. 網站不是真價
對,好記性,就是不老的傳說
同埋細鋪要收送貨費用架
都係$50-$100

誠哥$1000 送貨?
老人家冇野做,每日同你開12個鐘,行貨起碼幾年內保証睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞