不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
pin this
我部電視都係果間買,現貨自己call車返屋企
發現智者
你老左係咪會睇返黑白電視
用緊LG C3見到呢句好慚愧
東限西望遲啲有得睇
會上連登又唔用step巴間鋪
退到錢算係咁,佢真係唔退玩野你都做唔到乜,唔係話佢岩,但貪平自然有風險
有冇得搵消委會幫手?
你個定語係電視定oled電視3*先係電視銷量冠軍wo
好用不?
老人家當年買帶細細個既我去買電視,是買sony J系列25寸,因為個電視有Sub-woofer,同埋是張學友賣廣告🤡希望大家知道我講邊部
有冇名?
買比老人家 求其TCL 4/50 吋都係 2 3千
有事唔心痛, 技術新左想換又唔心痛
老人家眼矇買靚野都睇唔出
一上電梯左手邊果間,唔好開人全名,要留一線日後好相見
到底講緊邊間?
深之都電視淨係幫襯過avoutlet
其實老人家用機穩定好重要,個語音輸入反應和唔app 都很有意思的,公司用TCL 果語音輸入有時唔work的,同埋一個有要求的老人家,見你屋企幾年前用LG C9, 佢換機就TCL, 佢會問你點解唔買LG 比佢(佢望個搖控器就會知道你同佢屋企是不同牌子),咁你點答佢?
我電視都係響深之都買
要就新屋有人收貨叫急送都做到
買野有時真係撞手神
恭喜你之前買機順利,係我唔好彩撞正佢有不誠實表現
你咪睇下LG G3係咪剩係一皮嘢,水貨平幾多,LG代理咩料囉
咁你自己都用埋TCL囉
所以香港“人”蠢係有原因,聽到‘’行貨‘’兩個字,情願俾多一倍錢等佢壞,希望可以整,但又無諗過,好多濕9代理唔會換部新,最多拖你一頭半個月返廠整,甚至俾部返修機

自己出去睇下,全世界既電視都平過香港,點解仲on99話俾人聽,我去交智商稅
我過去價值觀:一部行貨LG電視,佢可以出古惑的位置是沒有的

我買樓都是搵細鋪買,唔係中原美聯就代表好,anyway 我認今次7左,所以先要出post 發洩下自己老貓燒鬚
LG c9 用左四年都未壞,換唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞