不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
大尺寸買水先有so
騙之都
咪自己做research先話我啦
運費150港幣
tcl冇廣告,爽yy
AVlife唔少野魚木渾珠,仲貴過出面 ,尤其音響
大陸版TCL囉一唔可取就係要另外買多舊tv 盒

或者可以試下自己刷港板ROM
係邊間?有間Avoutlet試過正常
買過部Sony X系 55"
用到今日3年無咩事
係送貨佢送, 裝機要sony既人上黎裝, 夾唔到時間件野要擺係屋企一日
佢重要講sony既人上到黎先可以拆箱
官網買最貴
早兩日官網LG c3 55加sound bar $153xx, 有$1500 超市卷, 當然佢唔會係最平,但係就唔會有呃你無貨再迫你退錢嘅情況。

復活節假期後才去買機,到時再看有乜優惠🙏🏻
你係咪仲買sony果d弱智?
都唔一定,最緊要知價
其他嘢就唔知,不過電視尤其係Sony就買過兩部,都係抵過百記同誠哥
係唔唔需要!直接插天線就收到台,仲可以裝app
天線沒問題
Apps係裝唔到既
開名啦,講真怕咩講
LG 3月開始改左條款
由3月1號打後送貨嘅電視機一定要用客人嘅電子付款收據去登記換領代理贈品
你喺細舖買嘅價錢本身係唔會有代理贈品比你
因為代理贈品係佢哋舖頭自己食左
佢哋食唔到啲禮品,就自然要啲客自己食番
佢哋咪用唔到本身你落訂嘅價錢出貨比你
所以 都係去番大舖買安全嘅 起碼啲sales會同你講清楚啲條款先

利申:某大舖sales
4月左右好買,5月轉款期到
依家有咩贈品送
邊到睇到?
平時去買佢先話有,又唔知有無食夾棍
Avlife網站有寫哂贈品

價錢就要去門市問折實價
其實佢有好多方法去解決問題:
1. 我是2月中訂機的,發現LG改條款可要求我2月提早收貨。

2. 一知道改條款要求我用電子支付,收番我手續費佢一樣取到贈品。

3. 我原本3月2日送貨,佢3月1日打比我話代理無派貨,要遲1-2星期送貨,為何他今知道LG改了條款卻要欺騙我?其實講真相我都被迫要理解,好過再浪費多我二星期仲要冷處理我張單。

可能呢間outlet 生意好,單很多,佢跟本唔介意會攪到一兩張單的客人,公司最多退訂無損失,公司明玩和耍下你呢個貪平既客人,所以呢個教訓教我貪平都唔可以再搵細鋪買無現貨的產品。
係啦
其實佢哋肯轉張單 呢個問題已經解決左
大舖多數唔會有呢啲情況出現
夠薑去深之都嘅勇者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞