不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
呢間野隔離電視post係推薦鋪
這家AV店
咁你而家咪又係柒撚左 方唔會比人屌咩
我碌過下又真係 我仲以為係第2間av店
好人好者唔會貪平去哩啲舖買啦
深水埗個頭好快收皮 咁樣做生意都有
如果係淘寶呃客拖時間唔出貨 賠12%
有時大鋪有佢貴既道理 當買李嘉誠個名

樓主就算俾人笑都好都多謝你貼出黎警世
隔離集中post仲話推薦av outlet 仲以為自己睇錯
去深之都貪平買電視同買大細無分別
其實我當年買電視有研究過,55inch其實水同行差別好少,所以一定買行。
係65inch先明顯差得遠,但我個人最後棄左oled,執部平平地行qled用算。
深之都 你都好打極有限
咁勁 Ai
嘩呢間出名黑店你都唔知!
買之前睇吓連登買電視post

買比老人家最緊要有保養冇咁煩
唔明做乜咁多人dislike
Fortress食水好深
Avlife都係大舖 但平過fortress一截
建議你去驗下腦
點解啲廢老打字成日口語書面語混雜
睇死人
你係outlet果間買?
如果係嘅就去隔離post講比step巴聽
等佢剔除佢推薦舖
77”先平一半
第一,唔駛嘥時間喺度開警世po,十個連登仔九個都知呢啲細鋪信唔過,除非間嘢係你老豆開,有時間不如諗吓點報海關或者報東張好過。

第二,買電器一律建議幫襯誠哥加AE俾錢。誠哥鋪頭唔一定平但有咩事至少可以搵到人出嚟俾你屌,at least佢冇貨真係會同你講冇貨唔駛嘥大家時間。至於點解用AE卡唔駛解釋啦,同埋而家大鋪係得佢先收。

第三,LG 早十幾廿年都話可以考慮吓聲寶東芝,Samsung都還好,但呢個年代買電視唔買Sony不如唔好買。

最後,唔係話唔可以幫襯細鋪,但呢啲鋪頭不嬲只可以買啲cheap牌現貨,即係例如你買電視只可以幫襯佢買啲大陸牌你唔介意睇一年半載壞咗就掉嗰種。買有現貨嗰啲,一手交錢一手交貨唔駛送貨冇手尾嗰隻。
買電視嘅話落返去行幾個街口就係新高登啦
周不時FB都見到呢間鋪啲廣告
GadgetGang拍嗰條電視推介
好彩早兩個月買電視+山巴冇搵佢哋
呢個商場有幾檔賣勞力士

途中見到店內有人打開隻地通拿

砌緊零件,傳說中的六神合體
廿幾萬錶,唔明有水魚游埋去被劏
應該指AV home
呢個po個個都話av outlet無問題
我自己都買過3部電視
https://amp.lihkg.com/thread/3289444/page/1
呢間野原本都覺鬼鬼地~
係見GadgetGang揾過佢拍片,以為我睇錯~
點知......
買過兩次現貨都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞