不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
ching應該完全唔識OLED技術
大mon OLED panel LG全球領先,其他牌子都係用LG panel再加其他零件然後貼牌
建議你驗咗腦,無智商問題再去進修吓
s90c 係83先用Woled,因為目前qd oled 最大77吋
下年s90d可能睇地區,有d會全woled
唔使諗la,目前s90c屌打c3
得83吋係
我錯 google完淨係話mon有2年燒印保 電視又真係冇寫明 屌你咁都得嘅
細鋪個價好多都係cash price 嚟又唔包送貨同冇贈品
加加埋埋同大鋪差唔多
Avlife 記得出聲問下佢最平做到幾錢

三年前買sony
計哂數係大鋪avlife 買仲平過細鋪cash only
唔係我,我退款時好安靜,最緊要取回訂金,佢玩野唔退比我就大L鑊
第一句打埋“是咁的”就差唔多
利申,非打手
買部電視要等一個月,仲要間嘢最後唔肯賣,真係痴撚線公司
你講電話都仲講得通
電視點會驗腦
計埋信用卡網上回贈同啲function,有時fortress係平啲
做乜唔用price.com?
計埋其他,avlife有7-8成時間都抵過fortress
你唔好睇avlife網上個價,去門市問折實價會再平一截

因為好多人睇網上價比較,所以唔知avlife係可以再平d
Typo
*avoutlet (深之都細鋪)
派消費券果期都問過下價,sales 正正常常,果時問親d熱門機都無貨,你話買部32吋現貨即時抬走仲 ok,要訂貨就無乜信心。另一間 av 生命,落鋪問價其實都好平,不過買 Sony 機,兇宅有時會有95折 code,扣埋信用卡回贈,同細鋪差唔多價,唔需要幫襯細鋪。百記唔係最平,但售後都 ok,有次因為公司抽獎抽到3千蚊coupon,用黎買左部 43吋 Sony,送貨安裝都有人跟足,仲可即日送貨安裝,反而兇宅未必得。
人地仲有推avlife同 x澤
而家已經刪左Avoutlet唔推薦了
下下話收錢 同政府乜都話收左美國佬錢搞事有咩分別
你自己去問下fortress同avlife個價就知差幾多
兩間都大舖已哂送貨安裝

Avlife記得去門市問折實價提你驚你唔識
C3出水已仲c2
C1到而家C3都出左差唔多3年了
我講緊年幾之前既research
後來買左sony因為我只係需要做電視,唔想擺個咁大既做mon

而家要買 當然買後繼model
你叫shamesung 認衰支援返DV再講
你計咗贈品同信用卡優惠先講喇
Shamesung 唔支援DV 係一個con
但係硬件同價錢都係Shamesung 贏
s90c 講緊最大亮度高150nits以上,色域贏十幾%
價錢仲平千幾兩千
DV 係好,但hdr10都夠qd oled 去到盡,大部分畫面最後都會贏過有DV 既c3
2024年都仲會見到人手filter
香港買野有問題 真係肯退錢都賺撚左

細鋪最好價錢平 有現貨 自已抬埋走

不過無貨,搞咁多野 不如大鋪.....

call 車都要比錢, 當你有車都要抬落街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞