不誠實公司:深之都1樓電視鋪

328 回覆
614 Like 26 Dislike
在佢地健健康康睇到野時孝順佢地啦,我識享受生活都是佢地教我架
你真係唔識㗎喎 柒頭
只要佢態度唔太閪 有禮貌 肯退款 都未可以話佢黑店 所以你個不誠實公司用得幾準確
咁我平時都精手細算,係今次7左….
我開初想到電視是原廠開箱安裝和保養,如果佢送件次貨來LG開箱果個師傅都會知,就算細鋪都無乜出古惑除非佢執左,我點估到佢收左錢訂埋送貨日期都會出爾反爾。
買 LG SONY SAMSUNG 返去電器舖買算吧
去咸片生活
深之都間野都做左好多年和間鋪都唔算細,咁做生意法我唔知佢點解生存到咁耐,一間唔重視承諾和商譽的公司都咁多人幫襯(我退訂時仲有人落訂)可以越pk 反面搵得多錢吧🥲
你要對比應該係攞大舖出事之後嘅售後服務囉
喺深之都買過三部LG,
CX 48, CX65 同C3 42 so far 全部都無問題,
三次都唔係幫襯轉角果間
唯一問題係送貨係舖頭司機,
要等LG安裝師傅黎開箱否則有問題LG唔保,
有機會唔係同一日送貨加安裝
博咩?
謝謝你精明,我覺得唔可以隨便話人地黑店,我只肯定佢對我呢個訂單係超級不誠實,咁可能有人唔介意覺得呢間鋪是理想買電視的outlet 呢🙏🏻
我之前係咁覺得,細鋪買問題不大,但今次比間野煩左我一個月,攪到我有d PTSD, 費時為省一兩千錢攪到心煩

唔計最平,用$2450 個價,誠哥都掠你3-4成啦
見到深之都呢三隻字就知係伏啦
報海關
我已經MARK底
下個POST 頭會刪除所有細鋪, 全力推薦AVLIFE
去深之都買電器就好似去高登買game咁
預咗俾人劏
Avlife la
間嘢同韓繼聰好熟架喎
謝謝你,我買機前的確是有看你post 做資料蒐集的🙏🏻
謝謝你
你口中嘅「老人家」,可能就係香港第一班玩高級影音器材嘅人嚟佢哋點會冇要求呢
我上price.com求其搵細鋪買,網頁門市都無,試過兩次都無伏
但最後都係睇081 083
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞