[月經] iOS集中討論區 (252) 鈦想有新嘢

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

??
想問下巴打
依家係咪無得用live photo 做 wallpaper?
我都唔知點chok 出嚟,但17.4 / 17.4.1 我都中過衣個bug
喺Google search基本上一定中
我百試百中 冇miss過

就咁喺Address Bar冇事
有排 SE3 A15 最快應該都要三年後

叫我錄幾多次都得 一定中
所以report咗
你個電池
Safari Google search

是否這樣
14 pro唔開會煎蛋
用嚟試beta

btw 我連12 13 13 pro max 15 pro max都係呢個位會冇字出
最慘佢好特定淨係Google search呢個位
仲要係速成 應該而家算係小眾嘢
我平時用Chrome
你已經中咗
正常係下面咁
只限safari google search有事
你點chok 出嚟?
我頭先chok 極都出唔到
連登打字都中
開SAFARI
按GOOGLE
按SEARCH條BAR
打字
而家已經係 ipad pro 個情況

ipad pro 勁, 但代替唔到電腦
mini, mb, mbp, studio 勁, 但代替唔到 xbox

就係爭最後果塊砌圖
Apple TV 可以做gaming
tim cook依家得罪咗唔少大公司/developers
應該愈嚟愈少人肯幫佢寫game
公司有同事仲係用緊intel mb
有時開會都聽到佢部機風扇係咁轉 又熱
真係諗番轉m1之前咁多年來係點生存
又係果招

將電話放大當功能

就好似ipad 係iphone 放大版

apple tv 打機係 iphone 放大版
Apple TV搞gaming應該係target手掣,對打console

iPhone啲app game係touch screen為主
唔知做乜apple 力推Mac 搞gaming
每次宣傳幾款game就冇後續
本身Mac 都價位都唔貼地 成日想將iPhone 果套掉落其他設備
16就應該止步啦,上完17部嘢lag到想即刻換咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞