[月經] iOS集中討論區 (252) 鈦想有新嘢

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Pro 就算加電都唔係會耐用咗
所以先要cut plus電
谷埋啲人上pro
咁15 plus 準備成為一代神機
iPhone幾時出摺機
摺埋果陣
Apple 都半放棄iphone
等睇SE4用XR殼重生
佢加乜人工 有老細?

要錫住用咁煩
可能想退出手機市場呢
IOS咁落去遲早護成河都冇埋
咁大電出年邊有人買部新
走撚哂啦
Ive 2019年走已經帶走左一班人
後來居上有條女管software design做左陣都走埋
Dan riccio 好似掉走左去整avp之後又冇左影

Internal以前design話好多事
而家要瘋狂聽dev team話做唔到
同business班友9up

行得順既team全部有條友講得出名
Design team一早俾人玩殘散哂
Reboot iPhone 試下
咁Design話事又有咩靚設計出咗嚟
唔好唔記得連登仔同其他用家鬧得最多嘅Magic mouse就係出至ive

班design 有料嘅話可以因為engine去改良啲design
淨係換餡換名當新一代
試過 冇用
已update曬app 同ios 都係冇改變
政府同其他廠都好想拆咗Apple條護成河
覺得咁樣就可以令Apple冇得再喺冇創新嘅情況下壟斷市場

不過我成日諗Apple如果冇咗護城河
即係Apple用家易走咗+Android用家易嚟咗
邊一方條數大啲
有啲似正苦之前成日sell快啲通關+一小時生活圈
諗住啲人會嚟
點知走嘅人仲多
但本身用開Mac / Apple Watch / iPad 既用家會因為Apple Ecosystem 太屈太好用到最後都會有部iPhone 在手 ,不論新舊平貴
An廠嘅諗法就係只要拆咗條河
令班用開Apple ecosystem但其實對android都有啲興趣既人就會得到「解放」
下次換機可以考慮下Apple以外嘅牌子
久而久之就一件一件Apple嘢咁甩哂

咁諗的確係公平同理想啲嘅
但我好奇實際效果會唔會真係咁
請教各位,如果換新機d app會唔會要再login過,部xr開始支持唔住😂
通常都要啦
銀行app一定要添
銀行都好啲,點都問得返

連仔最大獲,唔記得哂啲email同pw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞