[月經] iOS集中討論區 (252) 鈦想有新嘢

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

我賣機時用左年幾仲係100
收機佬唔信 以為我改過機要照壓價
我話你咪restore一次睇下點囉 但我依家報左驚先
因為依家你屈我詐騙 我要有差佬在場見證
最後佢比返全數我
南豐收機佬
部15 pm開dark mode個oled黑色拖影都幾勁
咁只要storage 唔爆的話,一般通訊用8/X 仍然足夠
相機質素
咁對某啲人嚟講,相機可以影到QR code 就足夠,同埋8/X 嘅影相質素仍然比一啲$1000嘅Android 機好,起碼有OIS,同拍到4K 片
想問下我係iphone del咗一堆相 點解icloud仲有
垃圾桶清左?最近刪除果度
X日光下其實有啲相係靚過smart HDR
清晒
今日拎起部s24 ultra,magic fold,vivo最新果部,掃左幾下moon,發覺佢地touch勁靈敏,有啲靈敏到好似未掂到個mon就已經撳咗個掣咁。

總之就係同iOS不一樣,有無巴打可以講解下
有冇巴打最近開nord vpn部iPhone 就會勁熱呀 ?
有冇人有呢個情況?
升左17.4.1之後某d app打速成會食左個碼
正常應該係咁 打人 會出人同埋人字部首嘅選項

但有d app打完個碼會冇得揀
暫時試左notes入面個gmail folder同mail寫新郵件打字會係咁
放心 17.5 beta 1仲未fix
見咁多負皮以為自己出問題添
可能有啲覺得冇影響/講咗好多次掛
未報feedback assistant嘅話
建議試吓
https://feedbackassistant.apple.com/

我上個月報完
呢個issue到而家仲係話
Recent Similar Reports:None
平時冇追開post 上google search可能搵唔啱keyword又唔見有同樣問題 最後諗到嘅地方就係喺度問
其實係咪d keyword唔一樣
我去google search呢個問題嗰陣都唔知應該search咩keyword
搵極都搵唔到有人有同樣問題
勁熱兼倒水
唔使理嗰啲 照問就ok
天氣一熱15pro啲健康度開始黎料
垃圾U
你轉會未啫
我發現到一開YouTube 就會勁熱
怪錯Nord VPN
我都係咁 e兩日一開YouTube熱到傻 以前都未試過 13promax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞