[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
我尋晚個場應該係組住3個遠攻都有裝
所以法仔追我追到仆街
雖然我都明奶刀係吸引嘅
其實我卡姐仲未投入實戰
因為我覺得自己仲未carry到

但用奶刀慣左3高揚之後如果唔夠3會驚啲隊友又冇3高揚就PK
等我摸熟左卡姐再用佢挑法仔
但卡姐明明回避替身會返屋企都要比CY搞到要焗住含
本家又死Q埋,CY係咪同卡姐有仇
反而我覺得新因子玩具多d
增傷效益細過追擊
變相只可以代替高掦/cd 技/保命技
仲未計提高上限有機會要加攻擊因子
暫時諗到最有用係尤金呢d易上上限同唔靠技能輸出既有多d用
十天隻劍同卡姐一樣有寵 可能好大機會都係咁玩
再加上要練無限計量續寵打其他王都仲有啲用 打法仔無乜
有用係法仔封左你技 你識無限計量都仲可以續
佢爆氣咩招你食都係死 所以到時可以試下減傷流配新因子(盾)
卡姐幾時肯buff一下50%
加完技都係撚狗都唔知整黎做乜
想問下有乜新因子
同埋P2個試煉踩圈AI唔太踩到係咪正常?
好在就算血量畀人鎖到得返20%都冇乜影響
都唔係一件容易既事
基本上係
我今日先得閒入驚打,初見一take pass
之前有睇片做左功課

公道講,唔係易,但好難又未到
我用尤達打

其實啲人肯裝返個捨戰 改下啲因子都好易打
睇你易打定義 求輕鬆過定求速刷
不過大把街場撚樣未到試煉死幾次就真係無計
係 你當monster hunter咁
ps5街場好似適應左比尋日好好多
如果十天隻劍設定一樣 咁就過引
今日steam個網係咪好唔掂,無論搵房定完場都不停連線中
個難度岩岩好係唔算好難
但係又難到唔想狂farm既位

打左一晚已經唔係好想繼續
真,上面巴打廿鋪跌廿粒,我非洲人就廿鋪三粒

都係用蘭斯洛特掛機算
應該齊哂新因子?
冇人打世須了唔夠料強化啊
代替唔到高揚同CD技
只係可以代替到保命
因為係幫人加奧仲要只限開奧個下
個效益差減CD高揚太遠
血黎講大家都唔過4萬5,所以真係叫做可以取代下保命技
我驚減傷白盾都頂唔住
同埋要睇relink個計法係減傷行先定白盾行先
唔通連全空最強人類黎到relink都要變笑話
我唯有信CY唔會set到兩個角嘅特色設定重疊
有D人而家淨係得藥水係保命技,用左新因子都要取捨掉走高揚/cd
新因子食太多個位
正路有心玩嘅加護個到最少有根性或者復活其中一樣
高揚3粒好難取捨走,我玩奶刀寧願踢CD都唔踢高揚
始終控場重要性大啲
保命技我本身其實都因子上都係得藥水
加護有根性,同埋叫做好彩有粒追擊+根性所以根本係滿埋
根本法仔就係叫大家繼續刷追擊+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞