[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
steam係咪打唔到街場
CY係咪偷改左D掉寶機率
平時打火龍3場2粒銀天,岩岩打左13場得2粒
玩呢隻驚開始憎鸚鵡係咪正常
pc一堆聖德芬 cy有冇諗住搞搞佢
係喎,計少左因子強化自膠
無出路前成日見班on9吹自己奶刀打到幾高傷
日日貼木人傷
目中無人既款笑其他角色
依家睇住佢地比蘭斯屌打
仲話人用埋依d無腦角
你奶刀好有腦咩
真係好爽
un~be~li~evable! sugoi! sugoi!
唔覺得seya 佬屌打
seya係儲奧義快d同安全冇腦
但輸出俾其他角甩開

奶刀都算係其中一隻角比較適合打路
班奶刀撚做唔到第一還世界安靜就得
太黑人憎打飛機仲要周圍射
無人care你打到幾多過到關就得
識玩個d應該係seya差唔多1.5倍輸出都有 點吊打
唯一吊打到係的確係唔洗用腦就過到 奶刀唔得
啲公仔好似tales of arise
識玩果D人緊係唔會打完飛機就周圍貼自己木人傷/ ACT record
唔尊重其他角色啦
咁你另一粒13好收手
其實seya都只係第一次儲奧快過奶刀
第二次開始有link time加持之下淨係識seya嘅儲奧仲係望緊奶刀嘅尾燈
而link time期間嘅爆發就完全唔洗比
不過奶刀打路其實都要睇隊友識唔識配合下,除左開場個次之外其餘都link %先禁圓圈入link time,同埋隊友肯唔肯直接FC
另外仲要肯配合打stun

始終link time期間奶刀先發揮到最大價值
街場最驚啲人手賤打OC個時/OC完左法仔未開PL個下手賤走去禁圓圈
同埋之後未滿100又走去禁圓圈

等條stun CD嘅時間覺得好漫長
咁就食多左五粒終末
開頭抽覺醒因子先會抽佢 之後都係打任務/遣物打返嚟嘅因子先勁
我覺得好正
14上15要5粒?冇上到所以冇留意
你另一粒停係13可以蝕少2粒
其實上15有個好處係slot佢出黎個時可以快啲搵到
唔洗禁到咁落
不過服務收費係5粒可樂糖
Steam版班友真係改因子唔手軟
昨日同今日打路西法都組到 3 追擊V+
屌,留左大,留埋link time, solo 黑龍最尾個dps check 都係差3%
佢唔用涼鞋已經仁至義盡
其實唔使改,裝個mod就可以用銀天換
其實都有得掛機
同改因子都冇乜分別
唔係改唔合理既因子就得
喱D野 MH都嘈左10年
番去Lies of P 好過 想玩兩場街場 成街聖德芬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞