[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
PS5 路西法 正常無事
啲人用超級seya人咪易打
咁我都信用超級seya人係易打嘅
但唔用超級seya人又話易打嘅應該係少數黎

利申:用奶刀打,跟AI打唔貪刀嘅話其實又唔係真係話勁難,但又未去到話易,可能我未熟晒點樣完美回避晒啲招
PS4都冇事
個幾粒新因子望落去好屈
初見街場我地三隻老男人 一伊歐 連十 屌打法仔
因為佢啲招好易閃 真係比想象中弱好多
係咁睇三個老男人輪住放大 佢就往生極樂
真,十個易打九個都用seya
剩低嗰個用範恩

更新前唔見咁多人玩蘭斯
更新後嗰個做seya人又話易

單人組AI又唔係話特別容易嘅
至少唔係無腦打//原巴站樁任打唔嬲
Ai太弱嘅話 純單機玩嘅人會好冇遊戲體驗

我自己單人/組隊都係用返自己main角尤達/豆丁
而且真係要幾場時間學習同認識d攻擊
係挑戰性嘅,機制都幾好玩
我頭先遇到場全團長,最後爭少少唔夠傷打死,但幾歡樂
因為團長有BUFF到 練多啲 輕重輕閃輕重蓄1 之後一套技
輕重重追擊 再輕重輕閃輕重蓄1 卡時間 再一套
終於練好咗一隻seya人,之前見人用得多但自己未用過,練完拎去打咗一鋪法哥,真係由頭Y到尾,on9到震究竟之前打得咁辛苦為乜
Cy爸爸係咪死基佬定男權

點解次次都係男人威到盡
砌新因子真係要d技巧
打唔到上限就笨柒
未打到法哥又唔想用seya既話除左四寶之外可以裝2粒防性,可以檔多幾下穩好多
野團第二次打入到去斷線轉左俾AI玩
隊友得一個seya人都過到,得我係咁死
最後MVP竟然係瑟塔
睇你想唔想用自己鍾意用既角色過關
雖然仲有3隻新角玩
但如果之後冇新關打都幾悶
問題係冇位再插新因子
更新前伽薩拉拉肥嗰關都好多人用seya
DKLM打左廿隻路都未升爆一粒新因子
升因子又要終末又要銀天
搵ai 單刷8分鐘一場
好過同街場人玩
但我刷左5場已經熄左game
個更新冇料到
前題你本身刷得夠多,我同ai 打要磨15分鐘
粒終末重難跌過巴武成晚先得3粒,唔好話升lv連換都未換到想棄驚
咁我都幾好彩
刷5場出左3粒
但一諗到要刷夠30粒先換齊
就冇咩mood
咁因為你本身已經係我上面講個班一早等更新去打法嘅勁人
我見日本DC谷個邊一早去打個班人都係冇用seya
但除左你之外呢個post講易個啲好似唔覺有邊個唔係用seya

暫時我自己黎講,佢係目前唯一一個逼我奶刀要上回避性能同明鏡嘅boss
打熟左之後再睇下洗唔洗裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞