[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
依家先入坑
仲有冇人打
等陣先,你係咪講緊試練完左之後個段link time由71去50?
如果咁嘅話又好正常,奶刀link time期間個爆發力暫時我諗應該全驚第一

不過貢獻成2千3就有啲唔正常
係chain緊50%
overchain完應該40幾
咁實係掛啦
試練期間得最後要打OC個到先可以打到法仔,但個段時間除左奧義之外法仔全部都有高額減傷,個段期間71去到50完全唔合理
睇下人地係咪追擊V+
係就唔出奇
法仔試練期間話知你幾多個追擊V+都打唔穿佢個奧義之外嘅高額減傷
順便拎去試下卡姐 霸體流有無用
霸體流最需要嘅追擊V+你比你拎埋
奶刀有bug唔知fix左未
個dot之前可以200萬一tick
reddit有教學望過下
仲有無巴打想收曲
$50
佢意思係揸追V+高機率係cheat狗
哦…咁追擊V+又唔一定係cheat狗嘅
始終PC可以巨集掛機
我PS狗就只可以人手十場再連一次

不過睇個貢獻度就肯定係cheat左架啦
打巴哈見到外掛一開始射波波就冇左20%血
之後仲要第一粒水晶就秒過
但唔知點解最後係我1800萬拎mvp
其他人應該以為我係開外掛個個
原來奶刀都有bug
不過個段時間法仔奧義之外減傷應該最少減左8成走,就算用呢招bug都冇可能打到21%血
你個外掛仔
拎埋依個 就岩岩好3個追擊V+
不過可借呢粒係打法仔專用
你想掂啲野團
見到隻拉卡姆十二試練都未過已經死4次
仲要三寶都唔帶
今日唯一一場到最後過唔到嘅好似又係有拉卡姆
但野團快起上黎又真係可以好快
頭先有場差2秒就3分台
請問史萊姆關改左冇煥彩?
由佢啦 再掛過
刷齊巴武之後都冇乜上reddit+巴哈睇d人討論
之前好似仲有個rosetta + 老兵傷害bug
3rosetta+老兵打原巴P1落地直接打到隻王30%
唔知又修復返個bug未
總之好多奇怪野
真係! 第1個5人chain之後落地就link time
Link完又差唔多可以再大4人Full Chain , 仲未打死都可以fill翻條link time bar
其實真係好過扣 不過好似未係太多人會咁打 我同個frd 2個配街場無見過full link
我知 第二次入overdrive 會開失落園

我呢家未睇透
佢喺幾時開第三次失落園
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞