[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
估唔到又有新因子
同埋奸商終於有30連
十天張ticket唔知兩個quest要各打幾場先換到

暴君下修,奧義唔會食多次效果,所以如果唔放連技加乘嘅話不如放捨身去放返守護個一格出黎
GP一次之後一段時間內會連發幾次個效果下修,GP極速升奧義流應該直接宣佈死刑

團長:bug

卡姐:被動+bar個到希望修完真係有用

拉卡姆:應該不無小補…?

EO:諗緊開area個招換唔換得走暗魔法

歐根:應該影響唔大?反正我諗打link之外大家都唔用個招架啦

JK:算係唔錯嘅強化,拉唔拉得上一般角色水平要睇個上限拉到去邊

菲莉:完全唔熟,留比其他巴打評價

奶刀:估唔到main嘅奶刀仲有得上修不過玩得太耐最近都冇用佢

維恩:完全唔熟

火雞:唔熟,三角儲力上限再拉上去真係打得到頂?

飛哥:LT好似會變到好暴力?等main飛哥巴打解說

卡叔:雖然蛇車0強化,但應該都不無小補?

尤達大師:等巴打解說,睇落好似強化得唔錯咁?

zeta:唔知點解講好似本身上印唔加傷咁…定佢意思係本家与ダメ咁直接加個數值上去呢空中combo都終於唔係同地面combo一樣上限,算唔錯嘅強化

巴叔:巴叔LT終於同非LT有分別

ID:太長懶得睇,反正本身都冇用佢
二姐好正
新quest追加個3個因子睇黎都廢廢地,除左掛機之外好似冇機會用

但原來每個角色都追加專屬因子
泳裝skin去左邊
七哥有少少失望

連動作模組好似都同卡姐重複性有啲高

替身bar睇落完全係卡姐上位互換咁
仲有原作嘅招牌技,全體即奧
卡姐咁樣仲有人用咩
二姐睇落都同預期一樣MHW近戰弓
但弱體大禮包打法仔已經肯唔洗帶
奧義令招技追加麻痺效果雖然原作還原,但又係打法仔冇用,弱體延長又係法仔冇用
生放入面4招有2招帶法仔都唔洗帶
懷疑係咪拎黎玩手無寸鐵
可能 或者 應該 下一集 Relink 2
睇真啲,新quest兩隻都古戰啲肉黎
剩係坐無影櫈個動作已夠
隻牛演出做到好似好勁咁
一陣入場放黃道隕石
我諗住夠鐘update就去FA睇下佢咩料
睇佢啲報酬照計應該係FA到嘅野黎先啱
照計古戰啲肉冇理由咁勁嘅
之前睇人破解出黎有加強版法哥,但而家好似冇講?
大陸仔啲破解聽下就算
但睇片連新cutsceen 都有,以隻驚既受眾同時間就算改mod 都冇理由咁高完成度除非全部都係廢案
今次生放有講埋下個月1.3 update有新P quest
冇講有P+,仲話暫定係最後update,後續仲有冇要睇反應
咁之前大陸仔講果個P+已經唔成立
補充返,冇睇個啲所謂破解嘅片
cutsceen如果講法仔咁可能係開涼鞋quest/涼鞋 side story入面嘅
新片最尾幾秒果隻法仔就係之前流出果隻加強版法仔
估唔到你反而係relink post上返水
望就望冇P+都有新法仔高難,如果得涼鞋quest先有就玩L猿

BTW有冇抽埋浴衣寶石G
我要睇夏泳先井返佢返黎

基本上依家寶石姬已經完全踢走左巫妖
打天元就算10層龍氣食埋脆化都可以跑完40-0
只要暗古前出多隻高難向新lm配埋寶石姬應該夠玩多1,2年
10層龍氣食脆化都可以跑完40-0咁都真係堅勁
雖然一出黎睇佢個配置已經知佢高難勁,係有好多空氣玩家係咁話佢廢

我未有佢所以都係用你之前套六仔用暗過左一次就用返水/風
EO招新專屬會唔會太癲
魔力之渦lv4個蓄力之後15秒內與傷15%兼一定機率唔消耗魔力之渦+快蓄buff
CY驚EO仲未夠勁?

奶刀個專屬仲要有奧義速度-50%嘅副作用,公平咩
古戰肉竟然會出追擊V
法仔顏面何存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞