[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
十天覺醒武自帶追擊
古戰肉初見可以掛機
可以掛到收工返去收菜

EX肉會出追IV+
P肉會出追V,但唔知會唔會有埋追V+
見到有人出追V+
啱啱都見到
連手無寸鐵都有
咁好心佢直接今個月出埋因子合成佢
到下個月個時應該冇乜騎空士需要合成
除非連有利都可以合埋個副技比佢

但可惜嘅古戰肉可以直接掛,姐係又係返返大掛機時代
掛完追V+又去打沙包法仔黎試招

金到
好撚柒
泳裝去左邊
聽講EO快蓄招技個領域可以防埋一線嘅暈眩,T0入面嘅T0
大家轉場玩劍星未
勁到顛
個新因子加攻係爆上限 又可以觸發唔消耗層數+有快蓄
之後招魔紋buff到開一次打到4次蓄力
7閃儲爆打到一千萬
相比之下奶刀仲有代價係奧義速度-50%,飛哥防-40%真係CLS
我玩住天星劍王先
換角3粒,開專武1粒,專屬因子9粒,兩隻角,未計其他角色xx戰氣,又要掛機
二姐點玩我60秒TA打得11M
睇NGA嘅數據上限低L到仆街
根本今次update之前嘅飛哥

可能要靠開完奧義個buff拉高返技傷上限
個buff好似會拉高50%左右
覺武升滿埋
覺醒因子+2粒專屬因子 齊哂
都係諗唔掂ソーン 點先打到上限
個慟哭之石先恐怖,見到個數係我慟哭
掛咗一晚,終於換到二姐+專武&因子齊,點知牛牛唔跌大武晶升唔到武器希望後面升武器唔使用太多慟哭

又話可以掛到追V+,我連追擊都冇見過
用隻殘廢(冇升武器)嘅ソーン打咗場法仔,都唔知自己打緊咩係咪主打普攻+c123叉lv,叉爆就開三角(Y)嘅狙擊?
法仔唔食弱體debuff、慘到OTL

如果想charge奧義快要近身□→□→△→△ 左右散射箭 (大體形
第二下□ 動作好快、接△要按快啲

□→△→△ 位移+儲魔眼 (△可以加方向移動

遠距離就□→□→□→△→△

儲滿就放叉箭 >上debuff > 弱體+DPS箭> 再叉箭

暫時都係咁用住先
諗緊係唔係正方儲一儲氣先射好啲
打30秒木椿試 高一倍傷
但實戰好似好影響節奏 秒掀正方易啲操控
隻牛竟然跌有利屬性

其實我無睇隻牛點打
全程掛機
2姐原來成175cm 高,再加埋飄起,好高
175cm腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞