[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (9)

488 回覆
4 Like 2 Dislike
佢肯fix pc個排位未啊
我個人就無乜所謂 只要佢d因子係有可能抽出黎就得
ps5 都有外掛狗
聽人講好似話 係PS4版
用改存檔器

我都係啱啱先開始
班友會話返你唔改嘢學咩人玩PC
已經見有人改自機路西弗boss用開PL
睇黎過幾日可能入場就會見到3隻巴哈開超新星
真係中風 仲要好似話隻野無傷害上限
好似可以提早轉game
羅蘭同露莉亞都出埋 真係無乜好講
無傷害上限應該會好似呢次咁又比人修正返嘅
露莉亞有咩招
唔會下下都召星晶獸出黎掛
有冇片睇下 自機用咪好大隻
強國b站好似有片
你可以search下
無AI真Solo法仔嘅痴線佬
呢隻一定係週年劇活入面全平行世界最勁嘅團長

https://www.youtube.com/watch?v=dxYywbgckSA
見到好似好多垃圾技 不過有範圍無敵個盾個招
如果跟足本家嘅話應該得攻buff爆擊buff開上限buff,回血再生buff,防禦buff弱體耐性buff幻影同白盾呢堆嘢
依家路西弗剩係跌經驗書? 打左十場得啲垃圾書
乜都會跌喎
想搵人打巴哈路西法
但係搵黎搵去都搵唔倒人
有冇人有同樣問題?
pc版
而家個就咁排應該有bug定唔知點 你搵人地d房打會好d
再打多4場 都係得本爛鳩書
Same排極都冇人
之前好似有人講過有A+B嘅因子,就唔會出B+A嘅因子?
頭先想執下個背包,發現有攻擊力+傷害上限同傷害上限+攻擊力

另外想問有咩技嘅因子可以唔洗留?
有冇圖可以望望
同埋你會唔會記得更新前or後,遺物/奸商定打怪出

其實最近發現有A+B就冇B+A之上有多個規律
就係佢5個種類會跟返佢個種類順序去決定邊個有邊款
面板→攻擊→耐久→支援→特殊

所以你會發現後面個兩款除左專屬之外冇任何雙因子出現
因為個堆已經比做晒個3款因子嘅副因子
所以先至會係爆率+上限/渾身/暴君,而冇上限/渾身/暴君+爆率
支援同特殊除左專屬之外本身唔會有雙因子就上次應該講過

至少我出埋追擊V+都仲未見過脫離呢個規律嘅
除左買書送個粒雙耐久因子之外
追擊V+未見過係有加攻擊力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞