[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
要自己手動呀呀呀
唔會自己突破
你set咗自動變換,抽到重複會自動變做parts
要去強化武器度自己突

總共抽左六把

升到五粒紅星

之後再食就係6突?

Thanks brother

而家6突左,變左粉紅色背景

係咪已經可以收手了?

再沖上去只係傷害多少少

儲石頭等下次好過
可以觀望下先 今個星期應該會有新pool
唔係,10凸先算畢業!
我見你重有石,我係你就抽埋10凸!
1. 今次活動嗰把唔入pool,即係限定版,佢唔復刻就唔會再有得抽!
2. 差4把唔算難,有把10凸做主武應該好起手d ,副武就睇需要慢慢搞。
新手抽而家個pool 有無wishlist 可以參考下?
咪男主果把囉

Wishlist 冇返揀featured 武
睇你玩咩角,不過我會有一格係回復杖,基本上點都要有人補血嘅
而家入坑係咪cloud + Glenn + aerith 好啲?其實都唔想用glenn 但pu又up緊佢把武唔用好似好蝕
Feature default 會大機會出。

新手wishlist 建議:Aerith 回復杖, 減魔物防杖, Tifa 減物攻手套,魔攻手套🧤

打地下城有幫助
無話一定要用,咁咪打弱水屬先用佢囉
平時唔用佢,把武都可以做side裝
Push
你哋 battle 全 auto ?
打event周回auto
但高難度 ranking/召喚獸ex呢啲好多時都要手動
Thanks !!

https://www.youtube.com/watch?v=6-XycklF2Kw
隻game AN版有bug,kill app再入game巴哈開頭招技會skip咗
加埋用毒,減低難度
新手3萬戰力打event stage 5 24000戰力都輸
俾佢鎖住2隻可以點
我係新手。多謝建議
可以刷低一級。或者經驗強化關。。。

講漏左。。。又或者可以刷協力關
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞