[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你打法同我差唔多,純粹我barret做多樣魔攻buff,不過反而分薄咗回血同加防嘅次數

咁我諗係我個組合得中級技,buff/debuff得唔夠快,減少咗實際輸出
你個大佬其實好高分 本戰我得返好低分
因為個計時唔同咗
唔抽新武可以唔駛玩
啱啱試咗轉用matt,原來穩好多

無咗barret攻buff用lucia limit技都可以頂到吓,重點係keep到vincent血繼續有debuff繼續有輸出

最終出嚟個分多過之前50%,雖然都無你地咁癲
公會戰點都要join下,至少打下stage 1-2幫手儲下分
晏啲join
一開始打邊關?
無抽Vincent 裝, 打stage 1 先扣得5%
唔小心浪費一場,開頭唔明個出招,另外兩場都盡力了各位記得打,得10個人打
大佬你啲support武75lv
想參考吓個流程 係咪LB留到0秒先放
依家開始打研究下先
模擬戰睇下唔break 頂唔頂到
我係佢出必後即放,怕lag,事實上第三場lag打少左下

我個流程係
倒數階段
Barret buff Vincent魔攻先
之後未測到有冇分別,可以buff埋Lucia 魔攻,再barret開盾。

驚死試過開盾先,但唔知有冇影響Lucia輸出。之後一直補盾+回血,過程唔一定要轉防禦模式,確保唔死就得

倒數完之前我有幫Vincent上多次魔攻buff

對面大絕打完,我全體死清光,Vincent 殘血直接大絕
之後就立即降土耐,再瘋狂開炮
我barret啲武冇點突過 應該中間就會死
不過大技完出Vincent LB我聽日試吓
聽日你應該一場就打得完5星
我唔打5星落4星打了
見你派matt做奶媽加盾,睇下副武可唔可以帶佢把減魔防武

Vincent LV3招必我記得係開完加好多攻,所以一定開先,因為可以幫之後三下攻擊上buff

對面開必,我直頭防禦都廢事換,由其他兩隻死,直接俾返Vincent我控制,之後順序就係開必,降土,兩下炮擊
4星用咗2次機會打到40%血
懷疑你一場應該可以殺埋 因為我都一場打到28%
留咗次睇下你一場殺唔殺得死5星
如果你2次機會殺得哂5同4 我今晚落埋3星打
打完,可以去LV2打
一個清哂
淨低少少交俾大家 都叫咗啲日本仔幫手打
其實開頭想打Lv2,見有8成血,不過我之後應該都係每日3場5星

5星聽日可以等我打完先,因為今日LV5果場其實幾浪費,倒數都未完
原來全部boss死哂就會復活
哂咗
留石等煙花
今日打唔上20%,只係削到一半
打剩4.38 睇吓有冇人幫手清埋
0.06%,如果清唔到,聽日入場冇5星打
冇事 有人幫手清咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞