[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
EX1 應該難過巴哈EX2
Very hard我都係啱啱好贏到
出左國際服唔洗 vpn 想試下… 如果買初始號有無話買咩好?
我巴哈ex1都未過到
Push
開始可以抽一堆

不過唔知tier
冇乜所謂。。。一般都要6突先好用小小。。
咁大家多數用四星滿突

好過五星0突?
一個pool 要抽6突 pu 一般要用幾多石?
呢隻game 無4星滿突,因為4星突一下就會變5星。
無咩保證,最近幾次banner 抽到pool武機率感覺低左,係stamp 數好左D,少左D 「x1」
而家限定池,有多個自選必出PU,
易過一般池6突,但件武以後都唔入大pool
好運咪4萬石抽兩頁stamp sheet夠,
冇咁好彩應該要6萬石以上抽3頁
呢隻中港台都少人玩,應該都冇乜特別嘅初始號買
有平嘅多石帳咪買黎試下囉
鬥長命game黎,都係靠平時抽衫,抽券,免費抽抽下突上去
wishlist太多選擇新手真係會花多眼亂
新手應該趕唔切儲石頭

啱啱琴日先開波
係,我見啲新手台仔買到啲十幾萬石帳
即刻上淘寶搵個玩
我見淘佬有得買國際服10萬石+既多石號幾廿蚊好平, 想問下如果想入坑D石頭應該點部署? 有無話如果要抽POOL最起碼要抽到突幾先好抽? 同埋WISHLIST 應該點揀? 個人最想用係TIFA+CLOUD+AERITH, 不過見而家PU POOL有隻係抽GLENN武

岩買左
10萬石
有無教學 點樣靈活運用D石 最好 , 淨係知D武器要突好多次
玩咗一日,乜都唔識
不過我覺得好靚
大部分武器都會入返大pool
除咗而家呢個半周年活動同合作係過咗就冇
但武器勁好多時都要配埋件衫 所以衫先係重點
所以十萬石all in cloud 半周年池?
衫係咪跟抽POOL 獎勵拎到一件就得?
可以的,抽衫加一件武器,之後可以用碎片🧩升突(但角色碎片,好珍貴,200塊先升1突) ,碎片課金好貴,所以課長通常寧願係pool 抽爆佢有so 好多。

但石係自己,自己決定抽幾多。呢隻game 往後只會不斷出新武器吸金,勁過之前的武器。所以量力而為
啱啱抽到60抽先中到一把封面武器

武器可以唔使不斷重複?用碎片突破就OK ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞