[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
TIFA做奶要一開波果陣玩先玩得起 4氣全補真係好撚好用
呢排matt好撚勁 逼住練起咗
回血加防
即係要抽呢兩件
matt 真係唔錯 最近都靠佢+狗過關
我想問aerith而家我主武用今次活動武,副武用左補全體血既,咁魔晶石仲會唔會擺補血晶?

另外佢有d技能寫全體物理/魔法傷害,咁佢幾時係計物理幾時計魔傷定2者皆是?
咁唔會放血晶,但有少少浪費把武器。因為你放其他魔晶石變咗冇加成

或傷害,我估應該自動計物理或魔攻相對高傷嗰個
我而家武器唔夠多全部都唔上唔落,zack都係用緊半週年魔攻武器但其他角d武直頭係上唔到場用tifa都算係夾硬谷佢打物攻
有冇人有研究今次rank
70幾萬分應該會跌出100
做乜鳩。。依家啲關咁難。。。auto都打唔過
我33000石。2頁。6突咗aerith碌嘢!yeah!
可能冇參考價值
我打冰屬194lv,c ability set -2算
隊伍Zack Aerith(放中間) cloud
武器 Zack 降冰耐, Aerith新武要上降毒,副武上把遮減物防,cloud限定冰武

流程
開場中間位會俾人毒完再鎖,毒同鎖之間,Aerith有時間可以開一次解毒。之後Zack 同cloud 打Reno入interrupt,Aerith全體上buff,再轉打小怪,再打Reno
我低分啲,應該有少少參考價值,希望可以100內
花女盡推HP物防雷耐,其他冇乜特別
冇任何半周年加全隊攻武

啱啱用呢隊上到82萬分 希望100內
用aerith新武器,可以考慮成隊唔好谷血量,我基本上都係靠Lv3必回一次,有一兩次用解毒回血,死唔去就得,Reno又唔高攻,谷爆物理攻+冰屬傷快手打死對面好過

雷屬關個血量壓力大好多
其實只係谷咗花女,因為Reno招暈技打最高血嗰個
其他已盡谷攻同冰,我冇半周年武攻已經輸人一節
set敵物魔防+350又會打唔切
我想問冇人打共鬥係咪好正常既事?成日都搵唔到場

同埋我而家係咪應該打主線草石升lv加個技能樹?可以升可以突既武器都升哂,但活動都係大部分關都打唔到
共鬥一般得event。。。同第一日先有人打
尋晚大爆死。。。抽cloud 果件。抽撚左20撚先中6把。。
日後約埋打囉
係做寄生蟲痴獎勵
錫菲把禮扎刀幾時先放入pool 成堆卷等抽
一周年又似出長髮錫菲 邊會咁好死就咁換skin
我都等緊vincent抽卷
卡緊第11名
我入到100已經感恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞