[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
㩒入去?定係要公會人先升到。。。我都唔知。。
要公會長先升到
認真咩!咁點升好?平均升定點?
可以睇定啲或者睇吓大家想升乜
暫時最實用睇落都係魔晶石同battle bonus
有無人抽vincent新武+衫?

佢有把武器減土耐(中-高),新武器食到x1.2傷害

580%(OB0)/680%?(OB1) x 1.2 = ~700-800%
套衫額外加35% ,OB0/OB1嘅輸出有 ~950-1100%

套衫仲有復活技

同樣OB1,Lucia同Yuffie土武OB1 530%/580%,配埋套衫先~700-800%,不過如果出晒3隻有埋vincent debuff土屬個輸出應該好高

最衰係限定武,諗緊好唔好少少地抽到OB1...
會長同sub會長升到
抽咗,咁係一定好用既,佢自己可以打哂土傷同降土耐性。副武我升兩把,一把係降土耐,一把係全體減物理同魔攻 (打塔實用)
全體減攻超好用,宜家Vincent level低,基本上7成時間用呢招算,輸出交返俾另外兩個

新塔打完29/F,見30/F係bahamut未試
有無抽到OB6?
有,但我本身有課
未抽到降攻果把
提議升多格魔晶石 有冇人有意見
你話事我掛命嫁咋
啱啱申請咗公會
ID名係EVA
已申請
上面2位已加
我到而家都入唔到game,可以點做
係點樣黑畫面 入到標題入唔到game彈error定標題都見唔到
一係試吓其他vpn 一係有backup去se account嘅試吓del game再引繼(唔知work唔work)
冇見過呢個情況真係俾唔到咩建議你
入左標題再㩒埋start,右上角有loading字眼背景有音樂,load load下突然間個字冇左,音樂冇左,但touch落去係有平時嗰d閃閃特效,但擺係到5分鐘都冇反應

換左d免費vpn,直頭會話咩通信xx連接有問題咁上下d字眼
定你試吓steam版得唔得先
返去試一試先
公會大家有冇啲特別想升/升到幾多lv 集思廣益
是但啦 自己揸主義 反正都係不毛少補唔多覺眼
我廢J 冇咁多錢養限武 等一周年算
Materia感覺最有用,起碼直接關你戰力高低事,事關都好難刷到靚materia

Battles同Highwind覺得差唔多,但冇materia重要
Chocobos 我一直都覺得唔重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞