[A/I]FINAL FANTASY 7 EVER CRISIS 永恆危機(3)。隻驚咁小人玩都可以開到3!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Tifa會浮,Aerith會沉
ok,再換個方式問,你第12格放邊個?
無得雙飛掛,假設埋你只有一個account
講實用,今次一定Aerith先
不過我抽完Tifa auto打活動破隻龍平衡超快
Aerith 抽到6突支武器會幾好用,無咩石頭
係好有用,buff 全隊物理攻,再加埋回血
打雷屬rank有佢幫手差好遠
抽完件衫就慢慢等碎突上6算 黎緊又泳裝 文森特同1周年
雖然都應該重注一周年算 4件衫就係抽4板野
唔知點解打rank有陣時會好lag
我有時連線打龍開場就connecting,到lag完已經係打完結算
試過入場就斷 入返去當打完 有時幾好 慳唔少時間

死剩一隻仲要得返千幾血先過到200lv

冇石雙飛。。
你用咗半生人既運氣啦
但全部歪哂
0活動武咩玩法
我抽一頁stamp都唔知有冇咁多金
頭先每日free 10抽都有4金
我4抽0金,我認非過兩日再抽
好彩唔係全部1格...
tifa衫係咪唔算有用?
睇你TIFA定位係咪打手 我果隻輔助奶所以攻裝冇乜用
我想抽今次隻aerith衫整佢做奶媽,然後睇下用tita定錫菲做打手好
呢兩件武器夾住出應該好勁

物攻buff X 物防debuff
魔防buff X 魔攻debuff

呢兩件武器夾住出應該好勁

物攻buff X 物防debuff
魔防buff X 魔攻debuff

外觀有用
但照計我完全冇奶媽應該要6突aerith件武應該都抽到有tita衫
係,一定要比較就抽Aerith先。輔助奶媽位,目前主要係靠Aerith,Matt,Red。

Tifa同錫菲,目前玩落Tifa靈活少少,隨時轉職做奶媽或debuff都可以 ,不過攻擊力要睇裝,今次雷屬裝個魔攻加成比較低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞