[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
往死裡打
知唔知霸氣盃決賽d飛係咪抽籤買? 幾千蚊港紙睇高普最後一場真係無所謂

son 仔幫手射死鏝
我曾經試過
係對napoli 作客輸1-4個場
只可以話試過一次就算下次唔好慳
你所有反應都記得做好一個鏝迷真係會比人屌同推
半場同完場過唔到去的 有保安 同埋唔同gate有機會唔同入口
其實點解呢球會無牌
呢下成份力踩落去 冇斷真係好彩
吹都無吹 cls
Anfield 作客區係唔同gate

入作客區睇真心勁on9 寧願睇其他場次對弱隊

俾人周到有任何隔離區係會拒絕入場 千祈咪試

入場坐定定真心慘 又唔唱得又唔叫得 餐士位又唔可以企起身
官方出片笑佢一陣會唔會比人話racist
我唔明點解好多人唔鍾意三老師?佢有做錯乜?雖然今季表現回落。
俾我就話: 老婆你自己一個响Liverpool one 行下等我睇完波返嚟 自己一個買貴飛入主場區
作客波買主場飛都還好
始終咩會都會有啲遊客fans
你冇乜反應其實冇乜人理大家都慣咗
主場波作客飛就真係咪搞
師兄我撐你呀 有得現場睇已經好好
唔洗理人點講
唔關事
我認同佢
你話你去第二個城市買作客就話
個到係anfield去過就知真係歐洲最正最有氣氛既主場 去過真係幾錢都值
你仲要係利 入波冇得一齊嗌 落後冇得一齊唱歌 完場都冇得拍下手
如果我係個位師兄我會寧願唔睇鏝個場都要企主場
同你一樣,貪平 利區作客貴到仆街
前efl cup 入鏝睇鏝利大戰,四十鎊好抵睇。
鏝飲asahi 好過我哋carlsberg
認同
望住對面海個心情都好肯定佢到時會寧願比多啲/睇第二場主場
不過買咗就冇計 好好enjoy一下英國睇波狂熱氣氛 係好正既
聽咁多人講 唯有扮下曼城fans 好彩曼城完全無憎既感覺
等我親身感受完再同大家分享
人生點都試一次,好定唔好feel都係經驗
會補返歐霸個場主場
大家都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞