[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
航塞啲地波上三閘線中路真係好準,好多時穿到2個就帶起到個攻勢
同埋佢基本功其實好好,拎波轉身好流暢,所以好多時可以正面推波先有咁多機會forward pass上去

同軒比,軒傳波係唔差,但佢轉唔到身,個人向唔到前就只可以橫傳/彈後,除非冇人迫 /前面自己人喺前面回波俾佢正向對面龍先有朻會向前傳
Hendo 啲彈後橫傳,仲要好多係自己要波,但即刻彈返比傳波嗰個,人都引走唔到,瘋狂刷數據

Endo係望好周圍先要波即彈去好位

係得利post夠膽攬hendo係top3中場

仲要好多係自己要波,但即刻彈返比傳波嗰個,人都引走唔到
<--- 屌你好有畫面
爸爸買多件比我
你仲 rich 過我
我諗住下季先印,太多主場,但今季作客又唔靚
Push

人生遇到一個高普咁既良師益友真係好
係 高美斯 炒麵 同史達寧
Liverpool are planning to hold an open top bus parade at the end of the season so fans can say goodbye to Jurgen Klopp, even if the club win no more trophies this season. [@_pauljoyce]
咁光明正大
屌尖真係 hehe
都係既
希望 endo 仲係度
同體形根本無關
簡迪仲細粒同矮過endo啦
技術先係重點
你條仆街真係廿四小時都搵到理由反泰
我主場印完jota 下場就重傷
覺唔覺今季有前4 +聯賽盃已經算收貨
真係黑人問號
「被遺忘系列-波比鄧肯」 #費明_龍

喺我仲消化緊尋日7個年輕人戰勝10億大軍果陣,我諗起佢…

2018 已謝拉特表弟之名強勢加盟利物浦U18嘅波比鄧肯唔知大家對佢仲有無印象呢?

佢果一年更加喺21場U18聯賽攻入18球及6個助攻。而佢嘅惡夢亦開始。盛傳佢經理人稱鄧肯喺利物浦嘅待遇太差而同同利物浦鬧翻。

波比鄧肯喺利物浦短短一年後轉會去費倫天拿U18,一年後再加盟打比群U23,而喺2022年加盟西班牙4級聯賽球隊Linense短短一年,波比鄧肯回復自由身至今未有班落。

波比鄧肯之後都有回應當年利物浦事件,佢批評當時經理人毁壞咗佢嘅職業生涯。

#我認同識人好過識字嘅
#我認同而家啲經理人都係想要暴利嘅
#有印象嘅你哋喺comment一齊傾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞