[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
3-4 weeks應該走唔甩
拎基達比又誇張左, 講傳波d質素同準繩應該得副隊有得同佢比
帶子適合單天寶至尊
我到依家都feel唔到邊個適合配搭佢
kante係煙佬開發到打8號

比覆蓋面廣透支身體
Endo個身其實都好厚下,所以巴打講似傷前Lulu都真 下盤超壯
而家望佢踢多1-2季之後bjt個D上到位咁就完美
決賽加時臨尾 diaz主動叫danns幫佢打左邊 睇到想喊
我捱完夜未回氣
星期三晚已經又要踢 痴撚線
仲有咩人可以出
佢真係無力 睇到爆哂偈
如果傻紐把握力再好d真係J死我地利子
最近已經好左,單刀個球chip 射我都睇到即刻射左
Fa cup究竟會點排

傷埋grav 依家Harvey 好重要

所以fa cup 出少d好過

Diaz (後備邊個換?) gakpo (danns) Elliot (Gordon)

Clarks mcca (McConnell) nyoni

Tsimi koate quansah Gomez (Bradley)

Kelleher
Diaz 67出唔到啦
Mac都勉強
之前出過件幼幼屎X隆
左閘左翼都踢過
沙紐波一人半場踩下草攞下態都要啦
Diaz有冇可能進化到Mane咁勁
70%已經好好
除咗兩年前, 原來2012年都攞過聯賽盃, 當年決賽嘅對手就係謝拉特。

傻豬嚟嘅 講full team
三月尾啲傷兵陸續康復
就會有另一班人受傷
Gordon好似傷左

我估 沙 鈕 波 都會打30分鐘
VVD mcca打半場
干 JG 森 Rob 加普 打正選
endo diaz 67 休
基會打足

Danns 加普 Koumas
Clarks mcca
McConnell
森 干 昆 JG
https://youtu.be/Bb2xpadi9z0?si=_HsSQkIagRrGxRqu
睇番分析先見到
到底係車睇唔起U21所以無出力press McConnell
定係因為懶
冇話完全冇可能ge, 0.2%機會都係叫有可能, 不過如果佢真係咁勁只會更加速佢走去疤, 佢老豆一定落重藥度佢去疤
我覺得佢哋hea等反擊機會同埋十二碼
人地都話明想踢12碼
同埋都無氣啦
留力射12碼
睇番第五圈其他場次,鏝轟鈕獌白啱啱好分開踢,正路呢幾隊晉級的話,八強四強場場硬嘢早啲出局真係冇壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞