[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
可能係贏咗搭飛機,輸咗嘅隊巴慢慢鄧返去
仲搭幾個鐘巴士 聽晚場波真係唔洗踢
佢咪就係話對小朋友有好大衝擊
好既教練難搵 唔想又1-2年炒 無限輪迴
如果真係入到決賽
應該會去睇
肢體語言
一個唔識英文
一個唔識西班牙文
Klopp on Endo: "I'm pretty sure that Wataru Endo will sign another long term contract at liverpool. He might be 31 on the passport but...he's a machine!"

社蓄係咪有人工加了?
高普同冠軍frd
鍾斯同拐杖frd
師奶都係鍾意LV
之前有人話文尼係報細咗年齡
咁我覺得Endo就報大咗
香港去澳門會貼切啲
都幾百公里
高普星期日晚捧咗杯之後
你估佢有冇一刻諗過
不如繼續教落去
我估:有
佢心諗都係諗下啫,決定咗嘅嘢,就唔好改黎改去
我係佢可能都想休息下
邊個唔想放下假
亞洲人襟老
原來搭船過去都幾耐
所以咪兩個都戴住AirPods
發現轟班撚樣真係傻閪黎冇乜恩怨都講得出
英超歐聯兩個亞軍果陣佢班傻閪笑得最大聲
又改topic又爆閘又盛
搶贏咗白卡度同拉維亞嗰陣啲氣焰大到
話咩Todd哥好波幫佢哋爭番啖氣 又咩LFC
而家輸左就話鳩利狗無撚啦啦笑佢哋
係咪方便一人隊一個氧氣罩比佢地
我屌佢從來唔單單係因為佢傷得密,Ox夠傷到仆街但我冇屌過

我屌純粹係唔滿意點解佢都可以係利物浦得到咁高評價佢擺明係上咗神檯過黎所以有光環

唔講佢今季出得10分鐘已經柒一獲勁,講佢之前出得算多啲嗰陣,成撚日懶係高章結果送個球權俾對面 我自問唔覺得佢夾嗰陣隊波個form

唔可以話佢0貢獻,但攞住隊內第三高薪,出得咁嘅時間,利迷收貨?

佢傷係唔想,邊個會想傷,但係作為大哥同埋啲人所講嘅教練,跟隊去睇波,出個post祝賀吓班細路呢啲嘢都唔做就唔知佢係想唔想啦

難得搵到唔係反泰嘅巴打 你呢句講錯,應該係難得搵到反泰嘅巴打,呢度不嬲迷泰集中營黎
屌你老鼠 見返當年我大戰一眾反航
佢地贏既話咪一樣會笑鳩我地
波台不嬲都係贏就搶口 輸就比人笑
點解車狗仲可以話白卡度個球唔係黑
宗踩波車都直紅
但呢球連黃牌都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞