[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
其實決賽去到加時
走去換個中堅真係要有啲膽識
昆節奏可能會跟唔上

仲要係一個踢咗半年一隊嘅20歲小朋友
咁我反而覺得昆沙都會定
睇佢踢一隊穩到唔似20歲

干最後頂唔順 對家又換啲有氣有力嘅
其實咁換都合理
呢啲嘢
爆一次就會好大打擊

不過真
唔換干其實無咩可能
佢肯定會傷
diaz今場波值咁高評價咩
佢啲埋門決定令到入少2球啦
雖然同意佢全場跑上跑落好辛苦
https://www.youtube.com/watch?v=H3K-uYxTmG8

見到高daddy 攬住部細真係好似佢地老豆
我覺得今場算係佢代表作
前面淨係靠佢一個先有機會,隔離件嘉寶仲唔掂
找基達比完全冇肉左泰 基達條廢柴所謂表現好既場次都係對d廢隊
對強d既隊都比人強姦 比av炒7粒 作客比皇屌打都係佢正選 高普都頂佢唔順半場就換走佢
性病佬嗰季
無泰成隊完全唔識踢波
Taa無腦鳩斬 jelly又閪
嗰季直到泰復出 中場先好返 有正常進攻

可以反佢太多傷
但話佢廢/無用根本係老屈
由2024開始已經講緊目標應該要爭冠
就算要睇高鏝一線都好都唔代表我哋唔係爭冠行列
明明排緊榜首但有班悲觀利囝成日話我哋目標係爭4
啲人傷曬還傷曬
輸完比鏝再失多場分先再調整返心態啦
況且我哋根本唔使爭都一定有前4
所以點都唔係爭4
今場冇乜見到大位就射 多左傳中
無佢前面有撚威脅咩
去到最後要佢踢足120就知啦
我以為加時已經會換
屌干真係跑好多
下下都係佢同NJ鬥跑
有時仲要跑到落左邊飛鏟
攞完黃牌之後勁驚佢腳軟鏟唔中攞紅/輸pen
『下一站係......』#麥卡里士打
多家記者都陸續透露,其中上個夏天率先報導利物浦有意簽入前修咸頓中場 - 拉維亞既比利時記者 - Sacha Tavolieri就搶先講到現時利古遜既前利物浦中場 - 沙比阿朗素越黎越接近利物浦。

即使另一支球會拜仁慕尼黑亦有意沙比阿朗素,但似乎機會唔大,畢竟拜仁遜尼黑起買賣球員方面都唔輪到主教練話事,而透明度及自由度相信利物浦會更合符沙比阿朗素執教風格。

不過小編都係提醒各位,請勿跟車太貼,以免發生意外,畢竟好多轉會都係由無限接近,甚至由好多喉舌記者帶動風向,令到大家信以為認,結果又係帶來重大失望。
--------------------------------------------
#LiverpoolFC #利物浦 #紅軍 #YNWA
#InKloppWeTrust #fsgout
--------------------------------------------
⚠️公告⚠️
本PAGE現正招攬各位反FSG鐵粉,詳情如下 :
1️⃣ Inbox本Page,小編將Inbox Whatsapp Group Link。
2️⃣ 願意接受更多不同話題(非單一利物浦話題)
今場已經叫好肯傳波
有球左邊帶到入中間交橫俾減寶出軒式射波
又有球吊去遠柱俾67但射唔入
睇得出佢好努力想帶動前場攻勢
Liverpool players return to Anfield after their Carabao Cup win

覺唔覺啲日本死老嘢好唔捱得
踢得120分鐘又話抽筋又盛
https://www.transfermarkt.co.uk/thiago/leistungsdaten/spieler/60444/saison/2022/plus/1

性病佬係咪即係上季

中間Thiago正選嗰排嘅戰績係6勝5負2和

之後佢hip flexor problem直到完季係11勝2負5和

18場0GA又真係幾有用
放心實有人屌佢哋垃圾
今場前面無佢舞龍我地仲有咩攻擊?
佢哋而家撻着咗,基本上可以預佢哋剩返呢十二場起碼贏十場
所以俾我哋搏到,如果俾車狗磨到射十二碼我哋就基本上輸硬
古治班老臣起碼有冠,個期太耐無冠
點會唔值,一個帶起前線,由其eillot 之後打後左
而家先見到nyoni唔識唱YNWA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞