[Enzo+caicedo=Endo]利物浦 對 修咸頓 2

1001 回覆
20 Like 23 Dislike
跟完波仲要返學青春
好想反軒
D女好似好正 出曬水咁
差不多係時候要格下劍
koumas?
嗰班撚樣奶俄狗奶到話支持侵略烏克蘭都係咁啦
認真講句呢個杯含金量真係一啲都唔高,不嬲都俾人笑係米奇老鼠杯,但係我利班青訓打足 40分鐘仲要㩒住呢隊車打感覺真係唔同晒,我諗應該係得高普咁黐線,夠膽決賽放一班青年軍去溫布來打決賽
The last time Everton won a trophy Neil Danns was a 13 year old school kid.

This isn’t Neil Danns, this is his son Jayden at 18 years old.

贏波唔撚搶幾時搶口
之前球球都直接兩個中堅斬畀前面
而家就算出晒新仔都可以經中場咁傳上去,真係差好撚遠
67+endo兩個啲波簡單得嚟高效率,完全係球盲探測器
好似係一個拳擊手黎喎,關利咩事
近年英超競爭大左,聯賽杯大家都想爭,當然最top個幾隊都係派副選多
個樣係有小小似mcconnell
相比起軒 vvd更加有隊長風範
但真係反唔落軒
垃圾軒鬧隊友
真係挺身而出入2球帶住利拎冠軍
好嬲好嬲愈惱羞就愈好笑
上番上半版再討論啦
能力問題,vvd有力企出嚟,對luton 一場,對車做幾次,攻入兩球,助攻danns一次,都唔計關鍵防守
[恭喜利物浦再次差一分捧杯] 車路士球迷煞科討論區
https://lih.kg/3014087

無仇無怨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞