[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (96)

989 回覆
4 Like 0 Dislike
想問巴絲們 default 通常會用咩drive?
高LING都有機
肯比人抽籤未
KOL就有機,你地班蟻民慢慢食炒等有機啦
PS5周街派果期都有開排隊同抽籤
而家係齋宣傳
PS5有得排隊咩, 果陣派比啲唔打機既KOL, 係咁抽唔中, 到唔想買果陣都未有得walk in.
今次又係marketing 撚狗, 正仆街.
有得排
開賣前我排隊買到部
之後抽籤都買到部
Xt5 入支1655 f2 夠唔夠做 如夜晚會影少少。驚1680得f4好唔掂。 同40mp影出黎 支鏡唔係幾跟上?!
阿豬阿狗kol 都有,係想買嘅顧客無
好厭惡呢d marketing
同ps5一鳩樣
佢只要勒死貨源炒起個價就賺到笑
癲既會現價入,正常人唔急用咪慢慢下半年先漏番貨出黎俾你買
唔係影動態應該夠用 x-t5仲有ibis 睇mtf其實1680係f4已經唔差 但冇揸過上手
如果零售店都係食骨先入到貨 咁係咪永遠都唔洗見到原價
正常人點會卑炒價買,真正富士fans 又要畫質一定入gfx, 入gfx 真係真愛。文青要襯衫又要懶ovf 咪卑20k 入lor
好懷疑成交宗數到底有幾多,星期日經星際眼見一盒二盒擺晒係度,懷似有貨格硬吊高嚟賣回調可能係終於有條水魚用呢口價買
巴打用xt5? 我用部xt2配1655影屋企d貓成功率好低
兩樣都冇ibis難搞喎
x-s20
想換新xpro但等極都唔出
Btw想問下1655同33.4呢兩張係套左filter定打左燈

由其第二張影到隻布偶幾有feel
等到2046都冇
又唔係慢快門冇關係啦快門set得夠快都影唔到可能係對焦差啫
1680室內影已經要1/20秒1600iso

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞