[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有邊個一線球員唔使踢球會同國家隊
今年曼聯又唔使踢歐洲賽,明奈又休咗三分一球季
點數都唔會攰到踢唔到國家隊

今年又有歐國盃,正常球員都想爭有國際大賽啦
另一件去巴塞嘅Vitor roque 係巴甲睇過下 我覺得暫時好過Endrick
入到國家隊都係後備先架啦
唔洗踢好多

好心啦 肉酸鈕狗
捧殺? 有撚病
迷連加特迷到你柒下柒下 DLLM
唔使踢一樣要跟操
與其係咁 不如休息下仲好
靜間傷撚左影響曼聯季初狀態仲衰
而且排位上獲特包斯 積及藍斯依d英撚入選排位上一定先過oo
唔使ff咁多南閘會揀佢
等英撚今次又出局炒撚左南閘
新教頭上任先有機會入選
點樣得出獲特包斯會排先?
佢最fit 嗰陣,修夫基都唔選佢啦
森內巴

[說好香港故事] 香港大叔日本雪場涉嫌偷滑雪板被斷正
https://lih.kg/3632285
撐老公三分天下
其實唔去踢英撚都係要係曼聯到操
唔覺得南閘會出佢踢足好耐
入去拎下經驗唔好咩
軒達臣同mount兩個係中場拖波拖到癲
軒達臣半隱形咁 仲有maddision唔用
sterling wc個陣已經flop flop地 正路出grealish個d都唔應該出佢
同埋重點係佢真係換得好慢 中場唔夠打 要等住烏入埋波先換
要求多多
點都希望入選英軍 爭取下經驗
同埋封咗代表迦納個後路
都係做下後備 唔驚踢到殘
Rice Bellingham Gallengher預計繼續入選
踢走軒達臣 菲獵斯
TAA轉打中場
揀多個OO啱數
唔明點解咁多人唔想佢入英軍
佢KEEP住成長遲早都係要打國家隊
不如早D出去見下世面
得一千零一個唔想佢入啫
係度鳩up
一直覺得咩踢國家隊驚傷 咩留喺度好過嗰啲好好笑
有邊個職業足球員會唔想入選到國家隊踢
又可以識多啲人 攞多啲經驗 係要傷既話好似馬狗咁聽訓話都可以拉親啦
包皮俾尼馬教壞曬,去到西甲就自動收皮啦

夏撚踢曼城咁多供應梗係有波入,佢過黎曼聯踢3球都唔知入唔入到,相反海龍過去曼城踢一季40up有幾難
你迷邊個呀,咁把炮
睇咩比賽
友賽而本身球會比賽已經好密嘅 以前費蛇都會叫佢地避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞