[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有冇翻譯
Ig個翻譯唔得既
google咋
大家好,我是孫興慜。今天我要講一些有點沉重和困難的事情。 強仁對自己的行為進行了真誠的反省,並向包括我在內的所有國家隊球員表示誠摯的歉意。 當我年輕的時候,我犯了很多錯誤,表現得很不好,但我認為我能夠取得今天的成就,是因為我從優秀的前輩那裡得到了很好的建議和教導。 為了防止強仁再次做出這樣的錯誤事情,我們所有球員作為前輩和國家隊隊長,都會在強仁身邊給予特別的照顧,讓他能夠成長為更好的人和球員。 我也不認為我做得很好,但我認為這是一個足以受到批評的行為。不過,我相信為了球隊而做出這種不愉快的事情是隊長的職責之一,所以即使我再次面臨同樣的情況,我也會為了球隊而行動。不過,今後我會努力更明智、明智地帶領我的團隊成員。 事件發生後,強仁正經歷一段非常困難的時期。請以寬厚的心原諒我一次。 身為國家隊隊長,必須的!請。 而在某些方面的報導中,關於國家隊內部劃分的內容與事實無關,我們一直試著只把一個地方看成一支球隊。 儘管我們受到了足球的喜愛,但我們還是對引起這樣的騷動表示誠摯的歉意,我們將更加努力地幫助我們的韓國國家隊成為一支未來進一步發展的球隊。 身為韓國國家隊隊長,我再次誠摯地道歉。
出埋手打前輩
退佢隊唔選佢都仲得
兒子pr 都幫到盡
不過李康仁應該會唔入選一排
點解成篇野好似想再煮重佢咁
你好,我是孙兴慜
今天我要讲一些有点沉重和困难的事情。 强仁对自己的行为进行了真诚的反省,并向包括我在内的所有国家队球员表示诚挚的歉意。 现在只需要您转帐500元作为上诉基金。 上诉成功后,我会安排您认识韩国女团成员x智秀。 麻烦请转帐至372****635716
唔係屌黎 讚佢勇於道歉
老孫場面贏哂
律師出黎澄清無打到
香港啲利狗page係咁上下質素
屌 PR 高手
viu 新聞都講占蛇加盟
孫狗啲死人老屎忽口吻
強仁
辛祖踢到咁撚樣真係雙輸,曼聯又收唔返錢,佢又要返黎對返坦面左左繼續坐(雖然有得唔使踢繼續出高薪、但佢咁撚樣唔使旨意入返國家隊)
冇計韓國輩份觀念睇得勁重
人地大少少都要哥前哥後
李康仁基本上同社會性死亡冇分別
沙地爸爸help
句句前輩點點點
未來10年足球應該幾好睇,包皮,下撚,海龍3分天下
爆咗件事出黎之後李剛仁d廣告比人撤走
平時韓國台播波會有佢地自己球員個樣係左下角
上場播psg個陣無埋 所有講關於李剛仁嘅新聞下面全部係嬲嬲樣
依家老孫咁樣大和解真係嬴哂
日韓文化都係咁
搞殘自己career既傻鳩
希望沙地聯有人接貨
未來金球獎 三甲應該係 下撚 包皮 比你含
艾斯禾夫上任後只參與過四單球員收購
Tonali, Barnes, Hall and Minteh

東拿尼 - 大家都知搞到一鑊粥,審查唔夠嚴密以為執到寶,呢個價錢買到意大利中場明日之星,肯定有啲嘢

班尼斯 - 買咗返嚟傷多過踢,淨返十幾場都唔知捱唔捱到季尾,好彩左邊有哥頓頂到半季,不過而家哥頓都踢到殘殘地

賀爾 - 18歲 35m 不過唔多似係賀維想要嘅人,左閘其實已經有泰格特,而且利華文圖踢左邊一樣出色

明迪 - 似係可以代替阿米朗踢右邊,荷甲都唔算踢得特別出色

所以唔駛太悲觀,我見到可能有得收多20m帶來嘅好處

#紐卡素

海龍
前兩個體格都證明左有咁上下統治力,
海龍真係言之尚早睇下進化成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞